Att ha solnedgång och en båt och magiska sommarkvällar.

 

 

I förrgår tog jag och mamma båten och begav oss ut för att fiska i skymningen.

Alltså, det där är nog på topp tre av livets saker för mig? En stilla sjö, en skymning eller en gryning, en båt och någon timmes ostörd fisketid. Jag blir alldeles stilla inombords; det är som om urverket saktar ner och nästan stannar upp, och jag är bara där och ingen annanstans i mina tankar.

Tog inte med mig kameran ut (jag som tar med den snudd på allt drar gränsen vid båt) så det får bli lite mobilbilder, men det var SÅ VACKERT.

 

 

Det måste finnas en himla massa billiga utomlandsresor nu? Vem vill åka en sista minuten nånstans när det bara är att öppna dörren? Tänkte på det igår; inne går AC:n precis som på hotell och när man kliver ut är man i Grekland. Kvällarna är ju inte svenska direkt; klockan tio på kvällen hade vi strax över 22 grader när vi kom tillbaka där från sjön. Enda skillnaden mot Grekland hade väl varit mörkret; det är alltid kolsvart klockan tio när man är utomlands tycker jag?

Nåja, nu var det ju inte resor jag skulle prata om.

 

 

Jag fick ingen fisk, mamma tog en mört, men vi fick alldeles stilla tid tillsammans där ute. Och väl tillbaka så stannade pojkarna kvar och sov över, så jag och mannen åkte hem helt rådvilla av all denna frihet – slutade dock med att vi insåg att det var för sent att göra något avancerat ändå så vi läste pocketbok och såg på serier och hade en lugn morgon dagen efter – med hans kaffe i stillhet och min stund på trappan orörd.

Det är inte så jobbigt att vara här om vi säger så.

 

1 kommentar till “Att ha solnedgång och en båt och magiska sommarkvällar.

  1. Tänkte också på det, är verkligen inte värt att åka utomlands nu. Antar att de som gör det har bokat sina resor sen länge, men förra ”sommaren” i minne. Det enda jag hade önskat är liite svalare kvällar, hade varit ljuvligt men bor i Stockholms förort och det är som att värmen aldrig lämnar helt, visst är det lite mindre hett än på dagen men kan faktiskt längta efter att få ha en tröja på sista hundpromenaden. Nu går jag till mataffären för dagens svalka istället 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg