Att köra färdtjänst på mornarna.

 

Det är ju inte bara vi som tycker det är skönt att bada; även hundarna behöver svalka av sig. Men jag har tyckt att det är lite för långt för Tant att gå ner till den lilla badstranden nu; hon är lite för gammal och det är mycket för varmt, så på mornarna agerar vi helt enkelt färdtjänst och stoppar in hundarna i bilen och kör ner så att alla ska få bada. Och det är l i v e t för fyrbenta.

 

 

Spöket simmar riktigt bra faktiskt; ungefär lika hetsigt som hon springer.

 

 

Och Tant <3

Hon gillar det allra mest. Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag ser henne; hon blir som en unghund när hon får bada. Lycklig, yster och svalkad. Jag vet att man inte ska tänka så men det är oundvikligt att konstatera att det här nog, om man ska vara realist, är hennes sista sommar. Jag kan inte hoppas på ännu en. Därför blir det lite extra viktigt att se till att hon har det bra och får göra saker som ger henne lycka.

 

 

Klart att det är skönt att vara fri och få doppa sig precis när man vill.

 

 

Haggis kan också tänka sig att bada, men Prosten förstår det inte alls. Han behöver nog lite mer träning så lossnar det säkert.

Och här har halva semestern gått och jag vet knappt vilken dag det är, vilket är det bästa kvittot man kan få på att man varvat ner. Sen får vi se om jag och Noah förlänger sommaren här precis som vi tjuvstartade den, men det behöver man ju inte bestämma nu. Det får bli som det blir.

Skönt är det iallafall, för både två- och fyrbenta.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg