Att ha haft en innedag.

 

Igår var det riktigt konstigt väder; hett men mulet och med åskan lurandes runt knuten. Så vi tog en inneförmiddag för en gångs skull – det är ju inte mycket man är inne annars. Våra dagar består liksom av frukost – sjön – lunch – sjön – lite lek i trädgården – middag – sjön – sova, det är för varmt för några utflykter så High Chaparral och Tivoli och gud vet allt vi skulle vilja besöka får helt enkelt vänta.

Dessutom fick jag naturligtvis bihåleinflammation av min förkylning så jag har varit riktigt trött några dagar och tar gärna chansen till att sitta inne och spela playstation eller lära Leo patiens (ja, jag älskar fortfarande att spela tv-spel, kommer nog aldrig gå ur).

 

 

Hundarna stannar också gärna inne, såklart.

När det är som varmast tar jag ut dom i trädgården och duschar var och en med trädgårdsslangen – det är skönt må ni tro. Då kan de gå in i det svala sen, alldeles blöta, och inte besväras det minsta av värmen.

 

 

Idag är det dock inte ett spår av moln, så det blir nog en tidig förmiddag nere på stranden. Vattenståndet sjunker nästan synligt varje dag och flyttar ut stranden längre och längre i sjön – nu sitter man där botten en gång fanns och kan knappt förstå vilken påverkan vädret har på naturen. Och jag vaknade piggare än på en vecka tack och lov, så nu vänder det nog.

Så ser var måndag ut, alltså. Kan tänka mig hundra såna och lite till.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg