ATT HA SÖNDAG MED TEKNIKSTRUL OCH lite höst.

Ledsen för sent inlägg idag men jag har inte kunnat logga in på bloggen på hela dagen och det gör mig t o k i g när tekniken inte fungerar. Man är ju så beroende av att allt flyter på smidigt, så när det inte gör det vill jag typ kasta eld och ställa mig och lejonryta men det kan man ju inte göra. Man får tålmodigt vänta tills det blir löst istället.

Men iallafall.

I morse när jag öppnade dörren för att sätta mig på trappan som varje morgon kände jag för första gången på en evighet höst i luften. Det sitter i vinden på något vis? Och det var andra dagen jag drog på mig byxor, byxor som man annars knappt kunnat ha på sig sen maj på grund av värmen. Men nu gick det att ha byxor på hela förmiddagen, först nu de fått bytas ut till shorts igen eftersom vinden jagade bort molnen och solen värmde upp allt igen. Men nåt regn får vi inte, såklart. Inte ännu.

Det går för övrigt en hel del glass om dagarna. Samma hos er? Hörde att glassförsäljningen i år jämfört med föregående år varit explosionsartad och det kan jag förstå. Vi fyller en av frysfacken och sen får man hämta när man behöver, vilket man ju gör ganska ofta. Leos favorit är Piggelin följt av Twix, Noah äter helst Magnum (sån glassnobb) eller glassbåt, jag är mer lagd åt glass-i-burk-eller-bägare-hållet och äter helst Ben&Jerrys Honey-nånting eller saltlakritsglassen de säljer som kulglass vid stranden men kan ta en Magnum Double Caramel om det krisar och mannen äter såna där extremt vuxna smaker som romrussin eller pistage eller nån supersyrlig sorbet. Det enda jag kan sakna i Drömmen är som sagt en bättre uppkoppling, för glass njuter jag helst av framför en riktigt bra serie och att streama Netflix här kan man glömma (om inte vinden ligger rätt och man känner att det är värt med 50 spänn per avsnitt). Såg att Orange is the new black kommit med sin nya säsong och den ser jag v e r k l i g e n fram emot att få ta mig an när vi är tillbaka till civilisationen – gärna i sällskap av Ben&Jerrys då.

Men; nog med glassprat – jag har några barn här som pockar på min uppmärksamhet och jag tror bannemig att AC:n behöver sättas igång igen för det är så det klibbar. Ses alldeles snart igen!

Hoppas jag. Om nu tekniken funkar, vill säga.

Rekommenderade inlägg

One thought on “ATT HA SÖNDAG MED TEKNIKSTRUL OCH lite höst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *