Att ta utflyktsfredag!

 

 

Egenodlad gurka smakar smaskens! Tycker Noah iallafall och länsar plantan i samma takt som gurkorna mognar.

Men idag ska vi inte bara sitta hemma och äta gurka; idag blir det äntligen en utflykt! Det ska bli svalare väder och pojkarna behöver rastas så att ta sig ut blir perfekt. På söndag måste vi köra hem igen och då kommer en stor del av lördagen gå åt till att packa ihop och städa undan veckor av sommarlov – även om vi kommer tillbaka så behöver ju kläder och annat packas ner och tas med så att killarna har något att ha på sig även hemma. Avskyr verkligen åka-hemåt-städningar men vad ska man göra? Det kommer ju en vardag tillslut, alltid.

Så nu; klä barn och göra frukost och vänta in mormorGöran som är på väg för att göra oss sällskap.

Hörs snart igen <3

Rekommenderade inlägg

One thought on “Att ta utflyktsfredag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *