Att ha morgon hos Noah.

 

Godmorgon från Noahs rum!

Full rulle där inne nästan hela tiden; och nog ett av de rum i huset jag tycker lite extra om just nu – mest på grund av färgen tror jag (och sängen som Världens Bästa Hantverkare byggde åt oss efter en flummig skiss från min sida – vet inte vad jag skulle göra utan hans förmåga att tolka mitt yrande och göra magi av det).

Idag vankas det fotografering – jag ska till Lund och hjälpa Nelly föreviga magen – och så vaknade jag lite mer pirrig än vanligt för igår fick jag äntligen se VÅRT ALLRA FÖRSTA AVSNITT av Timjan, tupp och tårta!!! Ni förstår ju spänningen när man spelat in nåt sånt för allra första gången och sen inte sett slutresultatet. Men n u har jag sett det och det lämnade en skön känsla i magen; nu vet jag exakt hur det är klippt och hur tonen är och hur det fogas ihop och jag kan andas ut och känna att det där blir nog bra. Hoppas ni ska tycka om det.

 

 

I eftermiddag ska jag även upp på Leos rum och mäta runt lite, för där ska det ske en förändring som sagt och jag behöver fundera på olika lösningar och dessutom försöka få till en färg i huvudet som jag sen kan plåga den stackars färgaffären med att försöka få fram. Världens Bästa Hantverkare kommer få jobba lite där också men inga stora grejer – det mesta gör jag själv och ser så fram emot att kunna sätta tänderna i det när det väl är dags.

Men nu ska jag ta onsdag med Nelly, färgplaner, redigering av ett annat fotojobb och sen en tidig hämtning på skola/förskola för att kanske, kanske hinna med badhuset innan det blir för sent.

Ha en jättefin onsdag, vänner! Vi ses ju alldeles snart igen.

 

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “Att ha morgon hos Noah.

 1. Oj vilket härligt, spännande, liv 🙂 kreativt! Har en känsla av att saker kommer att utvecklas ytterligare för din del, grattis👍

 2. Ser liknande sängar överallt nu. Är det du som har inspiretats av dem eller är det tillverkarna som inspirerats av dig?

  Jag ville så gärna ha en sån till mitt barn när jag såg din, men som sagt, ”alla” verkar ha en nu och jag tappar suget, haha!

  1. Ha ha tvivlar på att jag är tillverkarinspiration 😂 Men trender plockas ju upp och ökar i takt med tiden, såg inte alls många när jag bad om denna men har absolut inte patent.

   1. Äh det är säket du som fått igång företagen. 😊 I den lilla mammagrupp jag är med i på facebook är det nog minst tre st som har liknande.

    Du får hitta på nåt nytt om ca ett år när min dotter behöver ny säng! Haha! Då ska jag bygga likadan.

 3. Åh jag älskar hans rum och är så glad att du presenterade den där björken för mig! Den köpte jag sedan och den asas runt lite överallt i huset av barnen och mig! Oftast fungerar den som nattlampa. I somras hamnade den ett par kvällar ute på altanen och fungerade utmärkt som mysbelysning, när vi satt där ute och spelade kort! Så tack fina du! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *