I annonssamarbete med COUNTRYDREAMS

Att ha varit på svampletartur!

 

Igår var vädret ljuvligt höstigt och vi begav oss ut på svampletartur!

Det finns en jättefin runda som är runt 5 kilometer som vi gärna går den här årstiden för att låta hundarna promenera av sig och för att se om det kan tänkas ha poppat upp några svampar i den blöta marken. Jag fullkomligen ä l s k a r att promenera i skogen när det är höst; det finns ingenting man blir så lugn av. Och att leta svamp är liksom lite som att fiska; man har ett mål i sikte och scannar av omgivningarna och promenaden blir lite mer spännande.

Såhär såg jag ut! Snyggt grön regnkappa som är lite ”klockad” i modellen HÄR och ljuvlig flanellskjorta i rymlig modell från Lexington HÄR (lite samma som deras underbara flanell-lakan ni som testat dom; flanell mot kroppen är nog topp tre på skönaste material enligt mig), favoritjeans med hög midja från Twist&Tango (dessa är ett par gamla jag haft i nåt år nu, men finns HÄR – gå ner en storlek mot din vanliga på dessa) och gummistövlar. Rabattkod hittar ni längst ner i inlägget.

Och så med en mycket klädsam Haggis såklart som var mycket glad över att vara tillbaka i skogen.

Hon smälter ju liksom in där.

 

 

Mamma och Göran var med på promenaden, utrustade med svampbok och kniv.

 

 

 

Små avstickare för att hitta skogens guld.

 

 

Några kantareller hittade vi inte, men en och annan Karl Johan-svamp och nån annan sopp!

Karl Johan-svamp är ju så vansinnigt gott tycker jag. Okej kantarellen vinner, men på andra plats hamnar den lätt.

 

 

Göran visade hur svampen skulle skäras vid roten och sen fick man turas om att använda kniven.

Mycket spännande såklart.

 

 

Prosten var också med, men Tant (som inte skulle gå så långt) och Spöket stannade hemma och sällskapade varann. Försöker dela på dom ibland så att flocken inte ska bli allt för beroende av varann, även om det innebär att man får ta en extra runda för att alla ska få sitt.

 

 

Hej svamp!

Hoppas du kommer i överflöd i höst.

 

 

Sen kom vigt ur skogen och gick den sista biten förbi tjuren som stod och vilade sig under ett äppelträd!

En perfekt lördagsrunda innan vi kom hem och bakade kanelbullar så som sig bör när man gått långt och regnet hänger i luften.

Och i samarbete med CountryDreams har ni 20% på allt till ord pris på deras sida med koden FRU20 till och med nu på onsdag! Det jag hade på mig är ju redan länkat högre upp, men koden gäller alltså på allt till ord pris och inte bara kläderna i inlägget. Hela utbudet hittar du HÄR.

Nu; söndag hemma med att packa upp, ladda en tvättmaskin och preppa för en vecka innehållande Stockholm, TV-premiär och Paris! En vecka att andas lugnt inför med andra ord.

I reklamsamarbete med COUNTRYDREAMS

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg