Att ha gjort en lördag i Paris.

 

Hej igen från Paris!

Vi sover bra, men inte riktigt så bra som man skulle kunna göra för lamporna här på hotellet spelar oss ett stort spratt. De där ni ser på bilden hänger liksom över själva kuddarna där man ligger, och av någon anledning aktiveras de när man rör sig på natten – så varenda gång man vänder sig tänds lampan och ger oss ett helljus i nyllet. Hur sjukt? Ännu sjukare var att försöka förklara fenomenet för herren i receptionen, och att be honom följa med upp och ”turn around in our bed” för att se för sig själv. Ja, ni kan ju tänka er.

Tror det har något att göra med att ledningen liksom går i själva sänggaveln? Eller så spökar det. Löste det iallafall inatt med att skruva ur glödlamporna, så nu sov vi som två små barn.

 

 

Igår så startade vi iallafall med att promenera upp till Moulin Rouge för att ta starbucks till frukost (Buvette öppnar först kl 10 och vi behövde åka innan dess). Där sitter Jenny och tuggar för fullt.

 

 

Sen ut till själva mässan!

Hur vackert tak, förresten? Vill ha, överallt och på allt.

 

 

SJÄLVKLART startade vi på jul-avdelningen! Åhå vad jag har längtat! Ni ska få se mer av mässan och julen i ett inlägg sen men var bara tvungen att visa den här grod-granen full av näckrosblad och grodor <3

 

 

Fem timmar sprang vi runt på mässan, sen tog vi en taxi tillbaka in till stan för att se om LaFayette hade rea.

Det hade dom inte.

 

 

Vi åt vi sen lunch. Jenny såg väldigt kärleksfull ut.

 

 

 

Också tillbaka till hotellet för att starta kväll!

Jenny läste mailen och jag beundrade barnens presenter; jag köpte varsin ryggsäck åt killarna att ha nu när det är skola (eller ja, Leo har ju skola och får den svarta, men eftersom Noah ska få känna sig stor fick han också en ryggsäck – dock en som var aningen mer pimpad).

Och nu är det söndag och vi ska ut till mässan igen innan det fortsätter till flygplatsen och planet hem. Så himla fina dagar! En Paris-injektion är aldrig fel.

 

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha gjort en lördag i Paris.

  1. Vi såg på tv-programmet igår, så roligt och se dig live! Men varifrån är du – din dialekt är svårtydd 😀

    1. Jag är lite från överallt 🙂 Pappa Stockholmare, mamma skåning, född Helsingborg, uppväxt skåne – småland – stockholm – falun – skåne igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *