Att vara här.

 

Här.

Där det fortfarande finns spår av sommar kvar nästan prick överallt, men där kaminen nyss startades upp för att sprida värme ikapp med doftljusen. Där luften var lite kylig när vi steg in men som efter eld och värmepump snart är alldeles lagom och där hundarna vant tar sig plats i soffan för att spana ut mot vägen som såhär års knappt ser en bil.

 

 

Lekstugan skulle såklart inspekteras igen, och gräsmattan har verkligen hämtat sig efter sista tidens generösa regn.

 

 

Och hade man inte haft stickad tröja på sig och suttit där på trappan lite småfrusen hade man nog, bara genom vyn, kunnat tro att det är sommar. Solstolarna ska snart bäras in men får stå ett tag till (höstsolen är skön mot husväggen) och min chili hänger mogen ur krukorna och bryr sig inte alls om att det snart är oktober.

Här igen, ja.

Underbart.

5 kommentarer till “Att vara här.

  1. Härligt! Och så kollar jag alla timjan tupp och tårta på svtplay när jag nu ligger sjuk, vilket mysigt och fint program! Och så kul att både se och höra dig! I sötma programmet har du ringar som jag fastnade för, får en fråga var de kommer ifrån? Coola och snygga! Nu ska jag fortsätta titta!

  2. Jag förstår exakt hur du känner det, känner precis samma längtan till mitt sommarhus på Ön. Du är superbra i Tupp,…. Programmet jätteduktig ❤️❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg