Att ha bilder från mobilen.

 

Jag tar ju en hel del ögonblicksbilder med mobilen som aldrig hamnar här inne – mobilen har liksom blivit för vänner och Instagram, och systemkameran för bloggen. Men vi kan ju kika på tre bilder från mitt bildbibliotek för att få en liten vardagskik in i livet?

Bilden ovan på pojkarna är från gårdagens kvällsbad. I med en badbomb från Lush så får man alldeles blått vatten och det blir extra kul.

 

 

Åt vänster kelsjuk Haggis med litet sår på näsan. Här tycker Haggis OTROLIGT synd om sig själv ska ni veta – ligger hon med huvudet såhär över din axel är det så, så synd om henne av någon anledning. Då ska hon vara så nära det bara går.

Och åt höger – nu är jag då officiellt medlem i FAK som jag berättade om! Om ni minns? Frivilliga Automobilkårernas Riksförbund som jag träffade den där marknadsdagen i Växjö. Så här ska det köras fordon i terräng och läras en himla massa saker hade jag tänkt! Vi startar med en introduktionsdag i Jönköping nån gång nu i höst där man får prova på en mängd olika saker och sen välja den ”inriktning” man tycker passar bäst efter det. Jag är orimligt sugen på att få åka till Jönköping må ni tro. Kan inte låta bli att undra om de vet vad som väntar? Jag lär väl inte smita in obemärkt om vi säger så. Men iallafall; efter introduktionskursen kan jag berätta lite mer om vad jag hade tänkt rikta in mig på, men det lär nog inte bli elverk utan snarare bandvagn, motorsåg eller rep. Den som lever får se.

Men nu ska jag en trappa upp och dra ett lager grundfärg på en trälist, och tar fredag med det.

Ha en jättefin dag! <3

 

4 kommentarer till “Att ha bilder från mobilen.

  1. What?! Efter flera års tjat från min morfar har jag nyligen skickat in och blivit medlem i FAK. Ska också på introduktionsdag! Har du fått ett datum än? Fan vad peppad jag blev nu! Fördomar som man har förväntade jag mig inte någon i min egen ålder.

  2. Vad glad jag blir! Det behövs fler frivilliga, så hurra för dig! Är själv fast anställd i försvaret, men det behövs många fler som hjälper till om det skulle skorpa till sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg