Att ännu ha krut i Tanten.

 

Det är ju inte alls samma fart på Tant som det var för kanske 4-5 år sen (av naturliga skäl) men visst kan hon ännu!

Igår hade hon och Haggis lek ute i trädgården och varje gång det sker står jag stilla och tittar leende eftersom man numera ser det så sällan och eftersom det trots allt är ett tecken på att det ännu finns krut kvar i Tanten. Ibland hakar hon på när Prosten och Spöket har löptävling runt huset; men bara några meter innan hon själv känner att det där nog inte är någon idé eftersom de hunnit varva henne två gånger på nolltid, och ibland blir det mer klassisk lek som på bilderna ovan – vilket inte heller är så vanligt. Vinthundar leker ju genom att springa i 99% av fallen och ägnar sig väldigt sällan åt ”brottning”, men det verkar som om Haggis förstått att det är ett säkrare kort nu för tiden om man vill få med Tant och liksom anpassat sig till det.

 

 

Hon är så vacker min gamla Tant <3

Idag kommer hantverkaren och ska fixa det sista i Leos rum innan jag kan måla lite till, jag har en hög med arbete som ska betas av och allt är med andra ord ganska exakt som vanligt en vardag här hemma. Jag har drömt helt vansinnigt intensiva och detaljerade drömmar den senaste tiden så jag är nästan lite vimmelkantig på morgonen, och vaknar alltid lite förundrad över var jag får allting ifrån (som hela miljöer i en skog utanför ett påhittat hotell; komplett med små runda bord som fantasifullt placerats på stubbar och marockanska stolar med höga ben som loungeavdelning). Och att det går så i cykler? Vissa perioder minns jag inte drömmar, vissa är helt normala drömmar och vissa perioder är helt galna som den senaste tidens halvt-sovande-halvt-vaken-drömmar.

Men ja ja. Det har blivit måndag sägs det och jag har saker att göra.

Hörs snart igen.

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ännu ha krut i Tanten.

  1. Men asså era hundar. Så fina💕
    Åh skulle vilja vara en liten fluga som får följa med i dina drömmar. Kan riktigt se det framför mig, som en liten mysig servering ute i skogen på stubbarna. Var får ditt huvud allt ifrån. Du skulle troligtvis kunna bli en alldeles underbar sagoförfattare.💕

  2. Det är fullmåne, då sover jag alltid sämre (skitdåligt) och drömmer fantastiska drömmar. Kolla om dina cykler stämmer överens med månfaserna!
    Och dina hundar är bedårande🧡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *