Att ha skogsnära.

 

Det finns inte bara barrskog i Drömmen utan lövskog också –

jag kan inte riktigt bestämma mig för vad som är vackrast? Lövskogen är sagolik, särskilt på hösten, men det är också något speciellt med en riktigt tät Ronja Rövardotter-skog full med mossa och snår. Tur att man inte behöver välja.

I helgen tog vi en promenad i lövskogen iallafall, innan det var dags att åka hem.

 

 

Haggis var tjusig i tröja såklart, så hon inte ska komma åt såret.

Vilken cirkus det blev med Haggis förresten; hon fick ju antiinflammatoriskt för såret vilket det visade sig att hon inte alls tålde (precis som Tant) så sen kaskadspydde hon non stop hela söndagen och fortsatte med att excorsistkräkas på måndag morgon på allehanda mycket opraktiska ställen. Då hade hon ändå varit utan medicinen i ett och ett halvt dygn, slutade ge vid första kräkningen, men hon blev uppenbart inte bättre. Så det var bara att ringa till vet igen, komma in på en ny tid, sedera, ge dropp och magmedicin och sen åka hem igen med Omeprazol för 10 dagar.

Phju. Tur att hundarna är välförsäkrade.

 

 

Nöjd Noah bland löven <3

Idag ska jag försöka filma en video med höstsmink till er om bara ljuset vill vara med, åka till Malmö på kundmöten, sen hem igen och hämta barn samt ställa mig på baktjänst resten av dagen. Leo fyller ju 7 imorgon och har blivit lovad inget mindre än två stycken tårtor så här ska det bakas! Morotskaka självfallet, och så den där Oreo-cheesecaken som är himmelrike men som jag glömt bort tills en läsare påminde mig på DM förra veckan. Vi har ju traditionsenligt tårta på morgonen för alla i familjen när det är födelsedag och den traditionen ska inte brytas i år, den saken är säker.

Full rulle, men trots allt onsdag. Snart, snart är det helg!

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *