Att ha haft hemmafest!

 

Igår fyllde som sagt Leo 7 år och då måste ha festa till det lite, även om det riktiga kalaset med kompisar är imorgon (phju på den). Så han fick önska mat för dagen, och när han kom hem stod paketen redo att öppnas på bordet. Men man måste äta först!

 

 

Bakad potatis med Skagenröra hade Leo önskat, och det är ju hyfsat lätt. Och så morotstårta och Oreo-cheesakecake; men morotstårtan hade de fått börja på redan på morgonen så den visste han redan om. Vi spelade Happy Birthday på repeat här hemma och åt bakad potatis och väntade ivrigt på att få öppna paket.

 

 

Ja, så var det ju en liten detalj till när det är fest …

 

 

… konfetti!

Dagen till ära hade Leo dessutom tappat sin andra tand i livet, så nu har han en rejäl glugg i underkäken. De andra sitter som berg till hans stora förtret.

 

 

Ja och sen var det paketöppning och konfettifest för hela slanten, och det var en mycket nöjd sjuåring som satt länge och byggde med sitt nya Lego på rummet innan det var dags att sova.

Och imorgon är det alltså barnkalas med en himla massa barn, det blir kul. Och lite slitsamt. Ni vet. Planerar att ligga raklång i sängen sen med en Hemmakvälls-hink på magen och ha det alldeles tyst i en timme eller så (kanske ta ett bad?) för att hämta mig. Men nu är det bara fredag än så länge och det innebär lite glas för att slutföra den här veckan och kunna ta h e l g sen på riktigt.

Ha en superfin fredag, vänner! Ta hand om er.

 

 

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Att ha haft hemmafest!

  1. Grattis i efterskott Leo och lycka till imorgon Emma ♡

    Underbara bilder som alltid. Tack för allt vackert du delar med dig av.

  2. Trevlig helg och lycka till med kalaset!
    Vi körde ett bowlingkalas för 7-åringen men jag mindes sådana som lite mer enkla än vad det var… en kille kräktes 3 ggr och fick spendera en halvtimme på toaletten (jag var där delar av tiden), några tröttnade på spelet och började springa runt, någon måste absolut ha en gaffel till korven som serverades med bröd, någon försökte snacka till sig läsk som inte ingick, alla spillde, någon ramlade under springlek i korridoren osv. Jag behövde en debriefing efteråt.

  3. Vilka härliga bilder – det är några underbara killar du har! Mina ögon drogs även till färgen på väggarna eftersom jag är mitt inne i ” byta-färg-typ-överallt-här-hemma” ja du förstår säkert hur man blir då 😉 Har du någon färgkod eller namn på denna färg eller är det ”Emmasblandning” 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *