I annonssamarbete med SKINCITY

Att ha några nya höstfavoriter i necessären.

 

Ny årstid och därmed lite nya färger och konsistenser i sminkväskan!

Jag sminkar mig ju som bekant inte så fasligt ofta, men när jag väl gör det tycker jag att det är så himla roligt. Och när sommarfärgen försvunnit behövdes det en utrensning av förra höstens smink som inte var så fräscht, och in med lite nya och gamla favoriter. Här är sex stycken fantastiska produkter som jag älskar! Det är ju lite lättare att se dom på än bara på bild så jag satte ihop en snabb video åt er där ni kan se hur jag använder dom och hur de funkar på huden:

 


 

Till att börja med måste ju själva basen, alltså huden, vara återfuktad och bra. Sen på med en primer – jag gillar lyster i min makeup så min nya go-to-favorit i primer är Laura Merciers Radiance (all rosa text är klickbar) som dessutom funkar ypperligt att ha bara som den är om man nu bara vill ha mer lyster och inte foundation eller puder. Lite pärlemorkänsla på den och sminket sitter som berg i timmar efter. Låt den sjunka in några minuter.

Concealern i stiftform från By Terry som man liksom klickar upp är svinbra! Lägger sig inte i några hudveck under ögonen och smälter in direkt bara man duttar på den lite med fingertopparna. Soft beige är en bra färg på mig.

  Sen har jag Candleglow-foundationen fortfarande, även den från Laura Mercier. Den är lagom täckande för mig och inte matt (kan inte ha matt smink längre, passerat den åldern då det lägger sig fint på huden). Färgen Ecru har jag och den passar min hudton som handen i handsken.

Jag älskar ju mina rouge mer rosa i tonen; rött funkar inte alls på mig, och Laura Merciers rouge i färgen Rosé är helt underbar; ger inga skarpa kanter och bara en fräsch lite nypt-i-kinderna-färg.

Till läpparna har jag förälskat mig i Clarins Water Lip Stain! Helt underbar produkt som liksom smälter in i läpparna och lämnar en matt, helt kyss-säker yta. Inte som ett läppstift utan helt viktlös och liksom färgar själva läppen istället för att ligga som ett lager utanpå. Denna vill jag ha i en mer rosa-neutral färg också! (Har färgen Red Water).

Och så slutligen en kajalpenna från By Terry som funkar precis lika bra att lägga på hela locket som skugga eller bara längs frans-raden som jag gör i filmen. Vattenfast, suddas hur fint som helst och en perfekt produkt om man vill ha nåt som funkar både för vardag och fest. Jag har färgen Tasty Truffle.

Och det var några nya och gamla höstfavoriter, det! Nu vankas det barnkalas för hela slanten. Ses snart igen.

I reklamsamarbete med SKINCITY

6 kommentarer till “Att ha några nya höstfavoriter i necessären.

  1. Så läckert producerad med hastigheten, musiken därtill och DU 💋 ♥️♥️♥️
    Läppstiftet ska jag kolla in, Clarins produkter får jag inte någon överkänslighetsreaktion av.
    Sedan att det sitter bra och är matt är mina krav…kan inte med ”kladdigt” och ligger och flyter ovanpå läppstift ☺️ TACK för tipset 🤗 !

  2. Wow, du får det att se så enkelt ut 😳
    Är novis vad gäller smink och skönhetsprodukter men tror att jag kanske törs testa något nytt…men alltså behövs det inget puder efter foundation 🙄 (sorry för dum fråga men som sagt…)??

    1. Jo man kan fästa sin foundation med ett loose puder – jag brukar dock baras ta precis där jag blir glansig för att inte få för matt yta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg