Att ta en frisk lördag!

 

Godmorgon!

Två bilder från mobilen de senaste dagarna; från sovrummet man legat pall i och från nu på morgonen när jag fick sätta upp håret, ta ett djupt andetag och stretcha ut kroppen lite så det nästan knakade. Jag har ju världens absolut sämsta rygg, men jag jobbar på att få den mjukare och inte lika kylkåpsstel och det hjälper till litegrann iallafall.

Nu ska vi äta frukost och sen klä på oss och hoppa in i bilen för en tur till Skånes Sjurpark och det är så hett efterlängtat att få komma ut så ni anar inte! Bara att få andas luft och lulla omkring i lövskogen och förhoppningsvis få klappa ett får eller två, det räcker liksom för att göra en dag.

Hoppas ni får en riktigt fin lördag, allihop.

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att ta en frisk lördag!

  1. God morgon!
    Om du har världens sämsta rygg, så kommer jag nära därefter 😉 har du några särskilda rörelser eller program du går efter?
    Ha en underbar dag, ljuvligt att få vara frisk!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *