Att börja se ljuset.

 

Ah, nu mår jag bättre.

Hade ju tack och lov bara kräkis i 4-5 timmar, men febern var svårare att bli av med och släppte inte förrän inatt. Idag är jag mör men feberfri och klunkar Resorb och ser skräckfilmer och ser till att ta igen mig. Jag vill uuuuut nu, trött på att slumra inne, men försöker ta det lugnt eftersom det är det mest vettiga att göra.

Leo har mirakulöst klarat sig, mannen har mått lite kymigt men också klarat sig. Bara jag och Noah som fick lidandet, alltså. Ibland finns det ingen rättvisa 😉

 

 

En promenad på stranden hade inte suttit fel – men det får bli sen.

Men så är iallafall läget; fortfarande lite knäsvag men frisk och på tok för otålig för mitt eget bästa. Eftersom alla är kräkfria sen minst 48 h så blir det kanske Skånes Djurpark imorgon ändå; vi behöver luft och lite kul efter den här veckans skärseld och är det nåt man får där så är det just frisk luft och roligheter.

Så; nu ska jag ta sista ta-igen-mig-dagen och se är vi tillbaka med full kraft igen.

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “Att börja se ljuset.

  1. Usch kräksjuka är verkligen vidrigt! Tips på riktigt läskig serie, om du inte redan sett den, The haunting of Hill house! Den finns på Netflix. Från första minuten på avsnitt ett har jag suttit och kikat mellan fingrarna😅 tycker faktiskt den är riktigt bra!!

  2. Vill bara tacka dig för water lip stain. Har aldrig kunnat ha mörka läppstift då det der torrt ut efter tag om ng ens är kvar..skabbigt å flytit ut. Med det här så sätter jag bara på det å så lite lypsyl el ett återfuktande gloss över. Love it!!!

  3. Viktigt att tänka på att det inte är 48 timmar kräkfri som gäller utan helt symtomfri. Dvs har du ingen aptit, ont i magen, eller diarréer, eller feber, så är det ett symtom på sjukdomen och från det att du känner dig bra så är det 48 timmar som gäller. Så väldigt många som bara tänker ”sedan sista kräkningen” vilket är helt fel.

    1. Ja precis (24 h för vuxna). Nu hade vi ju bara kräkningar 2 ggr hos Noah på en dag och 4 h hos mig, så det var inga problem. Dålig aptit håller jag däremot inte med om; det tar 5-6 dagar för mig att få upp aptiten igen och det innebär inte att jag är sjuk eller behöver hållas i karantän för det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *