I annonssamarbete med COUNTRYDREAMS

Att vara varm och tålig.

 

Den absolut vanligaste ”begäran” jag får när det gäller outfits är helt klart den som är praktiskt och tålig men samtidigt snygg. Och jag fattar det; plagg ska ju funka i vardagen också även om det är kul att satsa på några godbitar som enbart är till speciella tillfällen eller fest ibland.

Så den här gången valde jag att fota en varm, tålig och samtidigt (enligt mig) snygg outfit som klarar det mesta! Här med en högkvalitetsjacka förvisso, men det går ju att hitta billigare modeller hos kedjorna också, såklart, som går lite i samma stil.

Så hur tänker jag mig tålig, varm och samtidigt snygg?

 

 

Jeans, rejäla skor och en riktigt rejäl jacka som är gjord av GoreTex och klarar det mesta samtidigt som den håller dig riktigt, riktigt varm. Personligen tycker jag om jackor som går ner en bit på låren eftersom just låren är de jag snudd på förfryser under vintern (när man kommer in ni vet och de är iskalla när man lägger handen på). Trots att den är varm så är den förvånansvärt tunn och väldigt smidig att röra sig i, en perfekt hämta-barnen-genom-slask-gå-på-hundpromenader-vara-klädd-i-stan-jacka som snabbt går att torka av vid eventuellt spill och håller vind och vatten borta.

Just den här kommer från Woolrich och finns HÄR.

Billigare modeller från CountryDreams i lite tåligare stil finns till exempel HÄR, HÄR och HÄR.

 

 

Och så en tröja i fääääärg! Älskar färg; har gärna ett plagg som poppar lite – är man aningen osäker kan man ju börja med en accessoar som till exempel ett par handskar eller en halsduk i rött eller senapsgult eller någon av de andra färgerna som är stora i höst. Ibland behöver man bara vänja in sig lite, även om det känns ovant i början.

 

 

Den här röda tröjan blev jag tokig i för den är kortare i modellen och passar perfekt till highwaist-jeans (och som ni vet har jag mest jeans av den sorten). Eftersom jag är kort vill jag ju gärna förlänga benen så mycket som möjligt och ett par highwaistjeans gör precis det – men bara om man låter den höga midjan synas. Det är därför jag alltid petar in tröjor lite där fram så man kan se hur högt upp benen går liksom, och inte låter tröjan hänga på mitten av låren och korta av dom där. Den här tröjan behövde dock ingen inpetning alls – för den slutade prick där den skulle! Väldigt snyggt med den här längden på tröja till allt med hög midja; vida byxor och kjol till exempel.

Tröjan är den HÄR, och jeansen mina gamla favoriter Julie HighWaist HÄR (tröjan var normal i storlek och jeansen ska du alltid gå ner minst en storlek i).

 

 

Och så på fötterna ett par riktigt varma, sköna nästan moonboots från Odd Molly! Dessa klarar det mesta känns det som och är som att gå runt i inneskor fast ute. Jag har strl 37 i vanliga fall men riktigt breda, korta fötter och har strl 36/37 på de här och de satt inte åt nånstans utan vara bara fluffiga och mjuka. Finns HÄR.

Och med koden FRU20 har ni 20% på prick allt till ord pris hos CountryDreams till och med på tisdag! Missa inte deras mellansäsongsrea heller, även om koden inte gäller där finns det en hel del att fynda. Hela utbudet hittar du HÄR och rean hittar du HÄR.

Men iallafall: jeans, en varm tröja, ett par mjuka skor som håller fötterna varma och torra samt en jacka som tål både väder och eventuella barnspill – det får bli den här gångens take på praktisk-men-varm-önskemålen. Hoppas ni fick lite inspiration.

I reklamsamarbete med COUNTRYDREAMS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg