Att vara på väg.

 

Hå hååå – nu är jag på väg mot Paris minsann!

När ni läser detta sitter jag nog i liften; jag och Amanda ska hit i 2 dagar och fota höstmode åt två samarbetspartners, så det ska bli fantastiskt. Även om såna här resor alltid är intensiva och mycket flängande är det ju underbart att få ett miljöombyte sådär en vardag. Måste nypa mig i armen ibland. Och att få sova helt själv i en säng och kunna sträcka ut sig i alla väderstreck är inte fy skam det heller (även om det ALLTID blir så att jag ligger och trycker på ena kanten med benen uppdragna av gammal vana ändå).

Så jag hoppas kunna leverera fin Paris-inspiration till er, förhoppningsvis med all den kärlek jag redan har för den här staden. Vi landar runt 6 ikväll och är nog på hotellet vid sju, så idag blir det inte så mycket mer gjort än att planera morgondagen så den blir effektiv, packa alla outfits i ordning så att man kan ta med sig i en bag ut och slipper tillbaka för varje ombyte samt unna oss en god middag tillsammans nånstans i vimlet och få oss några fniss innan det är dags att säga godnatt. Sist vi var här med Micke lovade jag Amanda att hon skulle få följa med nästa gång – och så blev det alltså. Hon är så jäkla rolig och lätt att ha med att göra så kan inte tänka mig ett bättre sällskap, faktiskt. Och den här gången är jag inte lika förkyld som på mässan! Heja det. Paris-inlägg coming up alltså!

(Önskar ni var med på riktigt allihop, vi hade nog haft väldigt roligt).

Så nu vet ni var jag befinner mig i två dagar. Nånstans på Paris gator i förhoppningsvis tacksamt väder.

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att vara på väg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *