Att redan åka tillbaka hem igen.

 

Utsikten från mitt fönster <3

Alltså det är ju helt SJUKT vad tiden går fort när man är här?! Kändes som vi nyss kom, och nu ska vi hem igen. Och ändå har vi inte hunnit med särskilt mycket alls? Fotat, ätit god mat, klappat hundvalpar på gatan, fotat lite mer, tagit en te på en uteservering, bytt om i portar, promenerat. Och sen var det slut? Äsch.

Ja ja.

Kommer ju fler dagar gånger såklart, men varje gång känns som tiden bara rusar förbi.

 

 

Dessa sandfärgade hus, överallt, och dessa långa gator där det alltid känns disigt på nåt sätt. Och så Amanda i glada byxor – fotandes mig som fotar henne. Här var vi på väg på frukost tror jag bestämt.

 

 

Japp frukost! För Buvette ligger ner åt höger på gatan precis bakom mig.

 

 

Och sånt här – överallt. Kan man annat än att bli kär? Slingrande växter på fasader, träd som skjuter upp mellan två gator, blomsterbutiker som förvandlat trottoaren till en djungel att leta sig genom för att komma fram. Allt det där älskar jag och längtar efter när jag inte är här.

Men nu ska man alltså hem, hur det nu gick till, och har hunnit massor men samtidigt ingenting ändå.

Ibland är tiden så märklig.

 

4 kommentarer till “Att redan åka tillbaka hem igen.

  1. Hej!
    Åker till Paris om några veckor och tar tacksamt emot tips! Har du kanske sammanställt nåt tidigare som du kan hänvisa till? Tänker främst på restauranger, caféer, klubbar, jazzbarer, shopping etc. Någon julmarknad eller liknande du besökt?
    Undrar Heidi

  2. Älskar Paris, kan man få nog av den staden liksom????
    Men du, brallorna och din mysiga kofta, var kan jag få tag på det?

    Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg