Att inte riktigt ha den här frukosten idag.

 

Jo, jag är hemma – men vi är ju inte riktigt klara med Paris ännu. Jag har lite kvar att visa, så vi glömmer att jag är hemma ett litet tag och tänker att det är torsdag och att vi är i Pigalle och ska gå för att äta frukost. Man kan ju äta på hotellet, men ibland vill man ha något särskilt man fantiserat om ett tag och då går det bra att promenera någon minut.

Längre ner på gatan här åt vänster ser ni destinationen.

 

 

Buvette såklart!

Med sina tegelväggar, äggkartonger, steampunk-menyer och vinflaskor.

 

 

Det finns lite att välja på men jag visste ju redan vad jag ville ha; Roquefort med rostat bröd. Verkligen; det behövs inte mer för att vara lycklig.

 

 

MAN FÅR DEN FORTFARANDE I SKÅL! Obs på det. Man får så mycket att man måste be om 2 skivor bröd till för att ens kunna äta upp den, även om man brett på så tjockt att det är mer ost än bröd.

Det är frukost, det.

 

 

Och till detta en ingefära-soda att sippa på och känna sig hälsosam med.

Och sen kan man vandra vidare och fortsätta med sin dag, nöjd och glad och full av ost!

Tyvärr innehöll denna morgon något mindre ost – men jag ska sätta mig och sminka Leo snart för han ska på Halloween-disco nu på förmiddagen och då fick de gärna vara lite utspökade. Så ett stycke skelett/spök/frankenstein-ansikte har önskats och jag vet inte riktigt vad jag kan producera men tänker iallafall göra ett försök.

Ha en fin lördag, allihop! Och ät lite ost, vetja.

 

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Att inte riktigt ha den här frukosten idag.

  1. Tack för all inspiration du ger!❤️En fråga om de ljuvliga gula byxorna i förra inlägget…är de normala i strl? Har bara erfarenhet av Zaras toppar o de är kanske liite små.
    Trevlig helg!

    1. Zara har jäkligt märkliga storlekar, men byxorna är faktiskt helt normala (jag kan pendla en storlek hit eller dit hos Zara känns det som).

  2. Hur gott!? Är det ngt mer än ost i skålen, rör de ut den med något (inte för att det behövs men…)?

  3. Den frukosten skulle inte falla just mig i smaken men jag förstår känslan av att få en stor portion av något man älskar och jag gillar att du går loss på osten på morgonen och kan förmedla din njutning av den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.