Att ha gjort den sedvanliga helgturen.

 

Igår rullade vi ner till stan för den sedvanliga helgrundan (klådan att ”hitta på något” ni vet, den gjorde sig påmind och dessutom behövde vi handla lite saker som var slut). Och så behövde vi försöka hitta en vinterjacka åt Leo eftersom den jag beställt på nätet hade jag lyckats få skickad till Småland, och dit hinner vi inte innan den skickas tillbaka (och företaget var mindre intresserade av att dirigera om paketet, så märkligt) och nu har det börjat bli så kallt att det är ett måste. Han har haft samma vinterjacka de senaste två åren men nu är den för liten så det var dags för en uppgradering.

Men iallafall.

Jag var inte lika festlig som i förra inlägget om vi säger så; men klädd i gammal jacka från Tenson, skor från Zara, gammal tröja från Valerie och byxor från Wera.

 

 

Vädret var strålande vackert men förrädiskt kallt i vinden –

JAG AVSKYR DEN SKÅNSKA VINDEN!!!

Så. Nu känns det bättre.

 

 

Om ni undrar varför Noah åkte runt med ett piratplåster mitt i fejset kan jag meddela att han drog näsan i vardagsrumsbordet några timmar tidigare när han och Leo lekte sjukhus i soffan. De verkade ha ett ganska vilt bemötande med sina patienter på det där sjukhuset. Ingen blodvite uppstod men han fick ett stort, rött märke på näsan och blev hyfsat svullen så när han ynkligt bad om ett plåster var det bara att rota fram ett ur lådorna.

Klär ju honom väldigt bra kan man tycka.

 

 

Mannen fick för sig att han behövde akutklippa håret så vi rullade in på en drop in-salong. Under tiden hår fixades läste Noah Allt om MC i stolen.

 

 

Sen var det lunch!

Hamburgare till mannen, gigantisk räkmacka till mig och pannkakor till pojkarna.

 

 

Leo ser fram emot att hugga in!

Ja, och sen letade vi runt lite, hittade en jacka, jag köpte en ny nagelfil och lite basvaror inhandlades och sen hade vips 3 timmar gått och vi åkte hem igen. Bra så.

Nu håller mannen på att elda i kakelugnen och det doftar fantastiskt i hela huset; älskar tända-eld-doften. Leo sa dock att jag luktade krabba (?!!!!!) när han kramade mig i morse så nu går jag oroligt och sniffar på mig själv i smyg och funderar på om man kanske skulle starta den här dagen med en dusch? Kan inte för mitt liv begripa varför jag luktar krabba; jag borde lukta Brazilian Bum Bum Cream och lite Byredo men nåt har väl skett inatt som jag borde ta hand om.

Ja. Vår lördag och start på söndag har ni där.

 

2 kommentarer till “Att ha gjort den sedvanliga helgturen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg