Att ha hittat v ä r l d e n s kaffe-scrub!

 

GUD ALLTSÅ, det här måste jag tipsa om!

Var ju inne på Sephora i Stockholm som ni vet och rafsade åt mig lite saker, och av en ren slump såg jag den här påsen från Frankbody som glittrade i hyllan. Jag tycker att en kaffescrub är det bästa för att exfoliera huden och Frankbody hade ju en ikonisk kaffescrub för nåt år sen – och det här var en upplaga med ”shimmer”. Jag var lite tveksam dock, för nästan alla produkter jag testat för kroppen som utlovar lyster eller shimmer har i själva verket varit typ glittriga och det är inte alls det jag är ute efter. Den här skulle ge en glöd som om man var ”lit from within” och det måste man ju testa, det hör ni ju.

 

 

Alltså ser ni?!!!!

Jag stod där och skrubbade mig och kastade en blick i spegeln, sen fick jag gasta efter mannen att hämta kameran. Det är som om jag lagt highlighter på kroppen! Här har jag iofs skrubben kvar på kroppen och inte sköljt av den ännu, men effekten kvarstod efter att man sköljt av själva kornen. Hur grymt?!

Där står jag och har multi-masking i fejset (lerbaserat på hakan, återfraktande/lugnande på kinderna) och lyser som en freakin glödlampa.

 

 

Så man blöter huden, skrubbar sig med scruben (den är väldigt finkornig och inte rivig, och doftar väldigt mycket kaffe), väntar tre minuter och sköljer sen av – sen är man DUNDERMJUK och alldeles glowig från topp till tå (eller ja, hals till tå, jag har inte vågat använda den i mitt känsliga ansikte). Du får ett mjukt lager olja på dig eller vad man ska säga, och blir alldeles len så som man blir efter en riktigt bra exfoliering. Helt galet. Tror den är typ 99% naturlig också.

Det enda jag kan säga som negativt är att a) den doftar kaffe och jag gillar ju inte kaffe så mycket som bekant, och b) efter några timmar kan man se små ”mikroflagor” av typ glitter på större områden, som magen. Störde inte mig, men blev lite förvånad eftersom när man sköljt av sig och några timmar efter såg jag inte alls spår av glitter.

Så har ni nån julfest eller nåt tillfälle ni vill lysa lite extra och se sådär fantastiskt återfuktad, glowig och mjuk ut så testa den här! Follow the call of the disco ball heter den, jag hittade den på Sephora och tror jag betalade runt 90 eller max 100 för den. Jag blev så taggad att jag beställde hans skimrande torrolja också (fanns inte i Sverige, fick beställa från typ England) och hoppas att den är prick lika bra.

Kaffescrub med glow. Det är ett tips att lysa upp en grå måndag med.

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att ha hittat v ä r l d e n s kaffe-scrub!

  1. Oh, den måste jag prova nu när man ser mer död ut än levande.
    Om du ska köra sånna där ”önske-inlägg” någon gång framöver så skulle jag vilja se mer av dina vigselringar och smycken! Älskar att läsa om folks historier bakom vigselringar!

    1. Jag använder inte mina vigselringar sen vi fick barnen 🙂 De sticker ut för mycket och är för vassa ännu. Men sök på bloggen så hittar du bilder!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *