I annonssamarbete med COUNTRYDREAMS

Att visa sista delen av Paris-fotona.

 

Och så var det dags för sista delen av det jag och Amanda fotade i Paris!

Här blir det två stycken stilar; en casual och en fest (som båda går att klä upp/ner – den bästa typen av plagg tycker jag; när det går att använda till fler tillfällen än bara det ena eller det andra).

Så here it goes (rabattkod längst ner i inlägget):

 

Ni som älskar Spanx-leggingsen kommer att ä l s k a det här!

Nu finns det nämligen även en kjol i serien; med samma funktion och känsla som deras leggings. En härligt hög pennkjol med stöd för mage/rygg (tycker det är så skönt) som sitter som ett andra skinn fast på ett bra sätt. Går ju utmärkt att bära med en blus för fest, såklart.

 

 

Här kombinerad med en stickad tröja med vidare ärmar för att klä ner den aning. Pennkjol måste ju inte vara superfestligt utan funkar fint med en kavaj till kontoret eller en stickad tröja som här.

Kjolen från Spanx hittar ni HÄR, tröjan finns HÄR och skorna är samma som sist; HÄR.

Allt var normalt i storlek. OBS bli inte förskräckta när ni drar ut er kjol ur påsen; den kommer se PYTTELITEN ut men den töjer sig nåt otroligt.

 

 

Ja där står jag och ser ut att vara redo för sedvanligt lönnmord, men jag är skönt klädd kan jag lova!

Den här jumpsuiten är som att ha på sig mjukiskläder; men i snittet passar den jättebra för fest (släng en kavaj över axlarna om du vill). Addera lite bling-smycken så är du redo för party.

 

 

Den har en liten nyckelhålsöppning fram men återigen inget dramatiskt. Dra en tröja över så har du ett par härliga, vida byxor – tycker att man så lätt låser sig vid att en jumpsuit måste vara en jumpsuit; men precis som man kan göra en klänning till en kjol genom att addera en överdel så kan man göra en jumpsuit till ett par byxor. Och då tar du ner festkänslan också och kan använda plagget till vardags så det inte bara blir hängande i garderoben i väntan på partaj.

Jumpsuiten hittar man HÄR, och skorna är samma som ovan. Normal i storlek, rymlig i modellen.

Och ni har 20% på allt till ord pris hos CountryDreams med koden FRU20 till och med nu på söndag! Och yes; koden gäller i vanlig ordning på a l l t till ord pris och inte bara dessa plagg. Hela sortimentet hittar ni HÄR.

Ja, det var sista Paris-bilderna det. Nu vill man ju tillbaka.

I reklamsamarbete med COUNTRYDREAMS, foto Amanda Falkman

 

Rekommenderade inlägg

12 thoughts on “Att visa sista delen av Paris-fotona.

  1. Älskar dessa inläggen och blev väldigt sugen på den där kjolen nu eftersom jag verkligen tycker om leggingsen!

  2. Bilderna är jättevackra och kläderna likaså, men jag ser ganska ordinära gatumiljöer på bilderna från Paris. Det finns ju väldigt vackra platser på närmare håll än Paris; Ystad, Lund, Karlskrona, Köpenhamn, Helsingborg. Bara ett förslag, be Country Dreams promota närmiljön istället för att flyga en snabbis till Paris…

    1. Fast det är ju fasligt mycket trevligare att vara i Paris än i Karlskrona? Och kostnaden är i princip densamma att ta två personer från olika delar i Sverige och fokusera två dagar på bilder. Köpenhamn kommer vi att göra, men ljuset i Paris är bannemig svårslaget när man fotar (det enda stället med bättre ljus jag varit på är Tel Aviv, och det är lite för maffigt). Så det gör en enorm skillnad med det där mjuka, lite dimmiga ljuset som bara finns på ett visst antal platser. (Förstår dock att du tänker på miljöaspekten).

  3. Fast personligen så tycker jag det är trevligare att ha kvar en bebolig värld för våra barn. För mig så blir det här faktiskt bara dålig reklam då man så tydligt från Country Dreams sida inte tänkt till så här i klimatkrisens tider. Att välja en snabb flygresa bara för ett bättre ljus skull får i alla fall mig att säga Nej tack!

    1. Nu är det ju inte nödvändigtvis CountryDreams du ska vara arg på i såna fall; utan mig. Det är jag som väljer plats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *