Att ha en dag med födelsedagsfirande!

 

Godmorgon!

Lite morgonljus genom vardagsrumsfönstret idag iallafall; gör det aningen enklare att komma till liv. Men herre vad jag längtar efter att få släpa upp adventsstjärnorna! Det är ju så mörkt nu att man verkligen behöver det där mysljuset för att inte deppa ihop och bli seg som kola av trötthet. Känns som varje dag försvinner solen ner över havet minuter tidigare än dagen innan (men oj vad det är vackert när den darrar sådär blodröd och klotrund över strandgräset när man kör förbi!).

Idag har vi födelsedag hela dagen! Tyvärr inte min födelsedag, den är ju redan gjord, men mannens. Dock är ju han lite som Grinchen både när det gäller jul och födelsedagar (eller ja; alla typer av firande egentligen) så jag får peppa för oss båda, och det gör jag gladeligen. Han fick skönsång och tårta i morse och jag spelade hans typ av musik på högsta volym i köket (eller ja; med viss ironi får man väl säga; min man gillar nämligen house/technomusik vilket jag själv inte klarar av, så varje gång jag ska ”spela hans musik” säter jag igång Scooter och ser helt oförstående ut och säger men du gillar väl tysk techno? medan Sonon gastar faster harder scooter!!! så glasen skallrar i skåpen). Inte riktigt den typen av tysk techno han gillar, men man får ju inte vara så noga. Och ja; så fick han paket såklart! En vakuumkaffekokare eftersom han är kaffesnobb, tror den blev en fullträff.

Så idag firar vi födelsedag, minsann! Älskar firande. Borde göra det varje dag.

 

13 kommentarer till “Att ha en dag med födelsedagsfirande!

 1. Vad härligt att vakna till den där låten där han skriker Move your ASS!!! 🤣🤣🤣
  Tack Emma för dagens skratt!
  Den behövde jag i ojandet av en fet klämd ischiasnerv!

   1. Tack Emma! Jag ska till fysioterapeuten i eftermiddag och jag hoppas att han ska kunna trycka till mig rätt. Om inte, får jag söka vidare. Får du blockad privat eller genom Region Skåne?

 2. Min man är precis likadan. Inte alls intresserad. Tyvärr spiller det över på firandet av min födelsedag med, men nu börjar mina två döttrar bli stora och de ÄLSKAR födelsedagar så jag hoppas att de kan påverka mannen lite.
  Jag fyller år imorgon, så den som lever får se 😊

 3. Jag firade födelsedag igår å älskar techno. D e kanske något med oss födda som skorpioner 😄 Dock äääälskar jag att bli firad, paket å få all uppmärksamhet 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg