Att göra Köpenhamn!

 

 

Joho, idag är jag i Köpenhamn minsann!

Startar tidigt med kundmöten men hoppas kunna klämma in en brunch och lite strosande också innan det vankas ännu ett kundmöte ikväll fast i form av middag. Älskar när man kan kombinera nytta med nöje på det viset – och Köpenhamn var det alldeles för längesen jag besökte (om man nu inte räknar Tivoli eller sådär – men det är ju inte riktigt som att insupa staden). Det är ju så nära att man egentligen borde ta tåget över oftare; men det är väl lite som när man bodde i Helsingborg och hade båten så nära till Helsingör och hela tiden sa att man borde åka dit oftare fast aldrig gjorde det. Man blir hemmablind på något vis.

Jag hoppas allra mest få tid att titta i blomsterbutiker för om det är något danskarna kan (mer än design) så är det bannemig blommor. Oftast kan man ju köpa stora buketter för nästan inga pengar alls och det kan man absolut stå ut med att ta med sig på tåget tillbaka. Och kanske nån form av krans nu inför jul hoppas jag hitta (en sån i peppar vore inte fel) som man kan hänga på dörren och som doftar ljuvligt. För när kransarna kommer upp då är det ju jul, och som bekant är det något jag tycker det kan bli snabbast möjligt.

Men så är det alltså; idag gör jag något så lyxigt som att insupa Köpenhamn. Jag ska göra det ordentligt, ta djupa andetag av dansk luft och ha riktigt produktiva möten med kreativa, roliga personer.

Heja det!

 

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att göra Köpenhamn!

  1. Åh så mysigt det ser ut! Borde själva bli bättre på att besöka Köpenhamn när vi semestrar i Skåne.
    Ha en trevlig vistelse! 🌺

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *