I annonssamarbete med MAYBEAUTY

Att ha en vardagshjälte för håret.

 

Har ni testat MayBeauty:s senaste produkter Moroccan Miracle schampo och balsam ännu? Med keratin och arganolja och annat fint som även finns i deras hårmask om ni nu provat den. Verkliga vardagshjältar när det kommer till att ge håret en extra skjuts med fukt och styrka (och gör det enklare att styla; bara det är ju toppen i sig).

 

 

Används precis som vanligt schampo och balsam; börja med att blöta håret.

 

 

Fram med en klick schampo! Jag brukar först ta en klick och sen ”dra” det uppifrån och ner en gång på håret så att schampot fördelar sig en aning innan man börjar löddra och så man inte enbart får det i hårbotten. Det här doftar magiskt!

 

 

… och löddrar mjukt. Jag har lite svårt för schampon som inte löddrar? Känns som om det inte blir riktigt rent då på nåt vis. Tvätta och skölj ur.

 

 

Krama ur överflödig vätska ur håret innan du tar fram balsam, så är det lättare för håret att ta upp alla godsaker.

 

 

Balsam! Här har jag en rejäl klick i handen; ibland tar jag nämligen detta och lägger i längderna på håret, snurrar en handduk runt och har som hårmask i 15 minuter och då tycker jag om att kräma i ordentligt, men ska det ”bara” användas som balsam har jag mindre produkt. Balsamet är lite krämigare i konsistensen och jag tycker nästan man kan känna arganoljan redan i handen; som när man droppat olja i eget balsam om ni gjort det nån gång.

 

 

Krama in balsamet i hårets längder (jag försöker undvika närmast hårbottnen).

 

 

Låt det verka 3-5 minuter!

Sen är det bara att skölja ut. Och man kan riktigt känna hur ”halt” håret är när man sköljer ur det. Bästa.

 

 

Sen är det bara att föna/styla/låta lufttorka!

En bra hårvårdsduo gör verkligen underverk, och jag har sagt det innan men det jag tycker är värt att lyfta är också att  jag inte upplever att den tvättar ur färgen om du har färgat hår (eller bleker den) som många schampon/balsam lätt gör. Och tillskottet av arganolja gör milsvid skillnad i tiden det tar att föna håret torrt tycker jag.

Och i samarbete med MayBeauty har ni 30% på Morrocan Miracle Schampo och Balsam med koden emmasochb30. Mer om produkterna och hur du beställer hittar du HÄR.

 

I reklamsamarbete med MAYBEAUTY

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg