Att ha ”stora kändislistan”!

Jag hittade den här listan om kändisar på nätet och tänkte att den kunde vara kul att göra. Vill ni se? Hoppas. För nu kommer den.

1. Favoritkändis?

Åååååh; Mandy Patinkin såklart! Utan tvekan. Jag kan inte se honom utan att bli alldeles varm och fluffig i magen, och jag vill bara bjuda hem honom för att äta bullar och prata lite lågmält om livet. Han har något SÅ SNÄLLT över sig som jag bara inte kan motstå. Min man vet att om Mandy ringer så kanske jag behöver ge mig ut ett litet tag för att tågluffa eller göra batiktröjor eller vad Mandy nu än skulle vilja göra. Han är okej med det.

 

2. Manlig kändiscrush?

Eeeeh, se ovan. Men om jag måste dela platsen så får jag väl slänga in mitt vanliga fyrklöver. Bli inte förfärade nu; jag vet att jag har udda smak, men om jag skulle sätta ihop fyra stycken enbart baserat på utseende som man kunde mixa ihop till en fin crush så skulle det väl bli dessa som jag alltid varit svag för:

 

 

Japp. Göran Hägglund, Woody, Jan Helin och Adam Alsing. Ni ser kanske en röd tråd där? Och vad Woody har gemensamt med alla tre är de tunna läpparna. Lönnmördarläppar ni vet. Det ska det va.

 

3. Kvinnlig kändiscrush?

Åh, den är så mycket lättare! För mig finns det bara en kvinna i den världen:

 

 

Nigella! Underbart vacker.

Och som jag ska sätta ihop de ”kändiskvinnor” jag har en kreativ eller intellektuell crush på så är det följande:

 

 

Kerstin Thorvall (såklart, alltid), Nayyirah Waheed som det är stört omöjligt att hitta en bild på så det fick bli en av hennes texter istället, Rupi Kaur och Märta Tikkanen. Inte lika stora överraskningar där kanske.

 

4. Den här kändisen skulle du bjuda på middag. 

Mandy, såklart. Men om alla levde skulle jag nog allra helst ha en tjejmiddag med kvinnorna ovan. Tyvärr lever ju inte Kerstin.

5. Kändis med bäst Instagram?

 

 

Helt klart Celeste Barber! Hon gör de mest fantastiska tolkningarna på fenomenet kändisselfie som det bara går. Hittas på @celestebarber

 

6. Känd person du önskar att du kände?

Kerstin Thorvall. Jag är innerligt ledsen över att jag aldrig fick en chans att träffa henne. Jag tror att hon hade kunnat lära mig massor om livet, och gjort mig klokare även på mig själv.

 

7. Kändis du hört att du är lik?

Ja, det här vet ni ju redan eftersom det är ni som alltid säger det – men här kommer de 4 som jag fått höra sen jag var ung fram till nu:

 

De två översta var från när jag var ung. När Beverly Hills gick på TV var jag tydligen lik Brenda, och när jag var runt 18 var jag lik Catherine Zeta Jones (så som hon såg ut då) – det var de två jag alltid fick höra. Sen blev jag runt 25 och började höra Björk, och sen började jag blogga runt 30 och sen dess säger ni hela tiden att jag är lik Meredith vilket är så himla roligt för jag ser det inte alls själv?

 

8. Kändis du var kär i som ung?

 

 

Jared Leto i Mitt så kallade liv! Som typ alla andra. Tror jag var lite kär i Claire också.

Och där har ni den! Stora kändislistan.

Hoppas jag inte chockat er allt för mycket nu såhär på morgonkvisten och allt.

 

12 kommentarer till “Att ha ”stora kändislistan”!

  1. Haha, en del intressanta val där på manlig kändiscrush. Lönnmördarläppar 😂. Ja, det är nåt med dig och Björk som är likt, uttrycket, ögonen och munnen i nån kombination. Fantastisk lista I must say!

  2. Alltså Mitt så kallade liv…..har fortfarande inte släppt Jared Leto!! han i en mörk gränd…fifan 😛

  3. Finns fortfarande ingen som slår Jared Leto, skulle vara Barrie James O’Neil då 😀. Tycker du är väldigt lik Björk!

  4. Fantastisk lista! Måste fundera på min fyrklöver av kända män. Den blir troligen lika orimlig som din. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg