Att utvärdera cremen med bästa namnet.

 

När jag visade på Instagram Stories för någon vecka sen att jag hade köpt den mindre burken av den hypade Brazilian Bum Bum Cream för att testa var ni sååå många som skrev att den var helt underbar och att jag skulle bli beroende och ville veta vad jag tyckte när jag testat. Jag var ju lite tveksam; jag hade köpt den efter att Nelly pratat om hur många på youtube som tyckte att den doftade fantastiskt! och om jag ska vara ärlig även lite för att den heter Bum Bum Cream, och för att det där med en kräm bara för din rumpa låter väldigt knasigt. Nu ÄR den ju inte bara för rumpan, men ändå.

Till att börja med; det här är en dyyyyr grej. Löjligt dyr. Jag köpte den mindre storleken först för att testa och passade på när jag hade rabatt hos Kicks. Den sägs strama upp huden och göra allting tightare med hjälp av bland annat koffein, och jag är djupt skeptisk till allt som sägs strama upp kroppen. Så jag tog hem den och var lite tveksam, men började använda den – och ja, nu är jag bannemig beroende.

Nej, jag har inte märkt att jag blivit tightare nånstans (som förväntat) men DEN DOFTAR HELT FREAKIN UNDERBART!!! och du blir sammetsmjuk och alldeles len. Doften sitter dessutom i en hel dag och jag kan känna den i vissa plagg dagen efter, fast inte på ett påträngande vis. Som bodybutter är den verkligen underbar, det måste jag hålla med om. Men köp den inte med förhoppningen om att du ska bli tight som en vindruva för det blir du inte. Men vill du ha en riktigt lyxig bodybutter (eller vill ge bort en riktigt bra julklapp till den där hudvårdsnörden till kompis som redan har allt) så är den full pott. Men för guds skull; vänta tills det är rea på Sephora eller Barngerhead eller tills du får en bonuscheck från Kicks – jag tycker inte det går att försvara priset annars. Jag använder den v a r j e dag efter bad eller dusch och huden älskar den, och den är dryg också så en liten burk tar dig ganska långt.

Och ja, så tycker alltså jag om cremen med det roligaste namnet på länge. Ett tips är att den finns som reseförpackning ihop med en duschgel med samma doft om du nu vill börja i väldigt liten skala för att provsniffa och se vad du tycker.

Fem tummar upp för doft och känsla, tumme ner för priset och du blir inte studsig av den.

Men härlig det är den.

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Att utvärdera cremen med bästa namnet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *