Att ha hälsat på.

 

Nu kommer ett inlägg med inte alls många bilder, men ni kommer förstå varför.

Häromdagen var jag ju hos Nelly för att hälsa på!

Det började med att katten blev tokig i mina skor? Låg och ålade sig på dom i hallen i en evighet tills Nelly undrade om jag hade rullat mig i kattmynta innan jag kom. Kan fortfarande inte riktigt förstå vad det var som var så tilldragande, men tilldragande var det.

 

 

Vi gjorde tre saker;

åt sushi, såg lite på en film och PRATADE. Bebis var mycket tillfreds och sov mest hela tiden och Nelly hade byxor på sig vilket ju är en bedrift bara det när man är hemma. Riktiga kläder orkade jag nog inte ta på mig på ett halvår eller så när pojkarna var små så jag var mycket imponerad.

 

 

Men nej – någon bebistjuvkik kommer jag inte bjuda på ännu! Det kommer kanske senare.

Men hur skönt är det inte att ha de där personerna omkring sig man kan vila i? Inte för att jag har så mycket att vila ifrån just nu, men bara känslan av att de finns där om någon behöver är så fin. Så mycket sker i livet under en vänskap; man bor själv, man träffar någon, man gör slut, man träffar nån ny, man gifter sig, man skaffar barn, och det är så häftigt att man som personer i det där ändå alltid är desamma allra längst in och att man ibland kan se på sig själva och skratta och säga tänk att jag har barn nu? är det inte galet? till varann och hålla med. Jo. Det ÄR galet. För 10 somrar sen var vi på Cuba Café i klänningar och dansade tills vi blev svettiga och snurrades runt, runt och nu sitter du där och är någons mamma. Galet men ändå precis som det ska vara.

 

Ja ja.

Idag är det fredag!!! Vilket innebär att imorgon kommer vinterns bästa; VI SKA KÖPA GRAN! Nu jäklar kommer julkänslan komma i raketfart, för man kan inte ha en gran klädd i huset och vara Grinchen samtidigt, det är en omöjlighet (eller ja, vi får se, mannen är ju ganska väldigt mycket Grinschen och det brukar en gran inte kunna rubba men det gör det iallafall svårare). Ho hooo vad jag längtar! Graninköp, och sen ska den stå och vänja sig (hatar den perioden, brukar korta ner den till 2 timmar) och sen SKA DEN KLÄS! Vilket vi alla vet är en olympisk gren för mig. Jag ska stretcha väl innan och bära upp samtliga kartonger och sen är det bara att köra.

Imorgon blir det gran, hörni!

 

4 kommentarer till “Att ha hälsat på.

  1. Minns jag rätt att hon var med på dina förlossningar? Var det så att du var med på hennes också? Häftig upplevelse kan man tänka sig.

    1. Hon var med på min första förlossning, den som inte var ett kejsarsnitt 🙂 Eftersom hon gjorde snitt kunde jag inte vara med på hennes men jag fick vänta på uppvaket och var där när hon rullades upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg