Att åka för att leta julgranen med stort J!

 

Idag är det alltså dags!!!

Jag har klätt mig varmt redan nu (någon timme kvar tills det öppnar) och snart sa jag leta upp tumstocken och bege mig in i vardagsrummet för att för en gångs skull MÄTA vår takhöjd, så att jag inte i vanlig ordning får storhetsvansinne och försöker övertyga mannen om att vi visst har runt 4,5 meter högt i tak hemma. Jo, det händer varje år. Mannen står bara stilla och skakar bestämt på huvudet så att glasögonen nästan flyger av och vidhåller att vi absolut inte har några 4,5 meter hemma och att han vägrar att stå på uppfarten och såga av en meter från en gran som han fick göra första året. I mitten står julgransförsäljaren och försöker hålla sig för skratt.

Så i år ska det alltså mätas och sen vet jag exakt hur hög granen kan vara, och jag ska ta tillvara på varje millimeter kan jag lova.

Ses snart igen! <3

 

6 kommentarer till “Att åka för att leta julgranen med stort J!

  1. Det får bli samma här i år dvs mäta INNAN. Förra året köpte jag två granar för jag kom hem med en gigantisk gran som dessutom var ful (blev stressad av lite småsuckande av tonårsdotter och julgransförsäljare).

  2. Var köper ni gran? Vi bor i Ystad och har inte riktigt hittat något bra ställe närmare än Janstorp. Och det är lite långt att åka även för en riktigt jul-fantast…

  3. Vi har nästan 6 m i takhöjd på ett ställe,fatta granen man kan ha! Sambon påstår att de inte går att få in genom dörren däremot,jag är övertygad om att han försöker slingrar sig ur bara..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg