Att bege sig till Ystad för lite möten och annat.

 

Tänk; det är allt en fin liten stad man bor i ändå.

Särskilt när vinterljuset är på gott humör och bjuder på en låg sol mellan hustaken, eller på sommaren när rosorna klättrar på nästan alla fasader och vinden är ljummen mot huden. Då är den kanske snäppet bättre till och med.

Och idag ska jag in hit och få se till att få lite saker gjorda. Det är ju inte klokt vad stressigt det blir sådär innan jul, säkert för er allihop. Men jag är klar med julklapparna iallafall (de ska bara slås in) och maten beställer vi nog på nätet så man bara kan hämta upp kassarna sen; och så kommer ju mamma och Göran för att fira jul med oss i vanlig ordning. Och tomten ja! Gud, hur gör man med tomten? Leo började ju redan förra året vara Mycket Tveksam till att tomten verkligen var tomten (”man ser ju att det är pappa”) så det löste jag genom att hyra in en tomte som annonserat i tidningen och som var världens gulligaste. Snilledrag eftersom det var någon som Leo aldrig hade mött och därmed inte kunde genomskåda. Jag får väl kolla upp om han är tillgänglig i år också kanske? Vill ju gärna dra ut på att spräcka tomtebubblan så länge det bara går.

Någon vecka kvar bara!

Bråda tider det här.

 

 

4 kommentarer till “Att bege sig till Ystad för lite möten och annat.

  1. Det där med tomten drog vi ut på i några år med att han bara gick förbi (alla höll koll) bultade på dörren och ställde julklappssäcken. Tomten har ju sååå mycket att göra så just på julafton hinner han inte stanna och dela ut klapparna utan äldsta barnet fick uppdraget att läsa på klapparna (med viss vuxenhjälp),

  2. I vår familj är de äldsta barnen för gamla e g e n t l i g e n men det är ändå spännande och mysigt med tomte!
    Och min dotter är 18 månader, kanske för liten för att ta emot en konstig farbror positivt? Så i år kanske vi får skippa den.
    Om man nu KAN skippa den. Han kommer väl oavsett? 😉

  3. Käre Emma,

    och jag tackar dig för den fina foton. ❤️Det är så trevligt att se Cafe blir mer tillgängligt för personer med funktionsnedsättning. ♿️ Ja, jag älskar också dessa gamla fasader och när julen kom till ditt byn… 🎄🎁

    Kram
    Liz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg