I annonssamarbete med FRAMKALLA

Att ge ögonblick som stannar kvar.

 

Något av det finaste man kan ge, till sig själv eller till någon annan, måste väl ändå vara ögonblick? Fotografier, minnen, stunder som förevigats och därför alltid finns kvar.

Det var just det jag hade i tanken när jag gjorde en julbeställning från Framkalla – jag ville skapa julklappar som alltid finns kvar och som påminner om något vackert.

 

 

Ett ställ i björk för dina bilder, till exempel. 25 stycken bilder och ett björkställ blir tillsammans en perfekt julklapp att ställa på skrivbordet eller på byrån, och så kan man bara byta den första bilden med jämna mellanrum.

 

 

En fin liten fotobox som kommer komplett med dina bilder och två små kort du kan använda för julhälsningen.

 

Ni ser temat kanske?

Inramning av gravnidbild jag gjorde till Nelly (gjorde liknande med deras bröllopsbilder och de hänger nu i hallen där i deras hem) och ännu fler från gravidfotograferingen till björkstället. Fotolådan hade jag mamma i åtanke till; hon kommer bli väldigt glad över en ask med bilder på barnbarnen.

Och Framkalla är alltså en app du kan ladda ner till din iPhone och på så sätt framkalla bilder i alla möjliga former och storlekar. Mindre prints som ”riktiga” kort, inramningar, fototillbehör och så himla mycket mer. Till de mindre bilderna går mobilbilder alldeles utmärkt, och vill du framkalla ett större motiv och få det inramat så är Framkalla-appen gjord så att du kan koppla den till ditt DropBox-konto och hämta tyngre filer den vägen.

Med koden emma20 har du nu 20% på hela din beställning, oavsett vad du beställer (går ej att kombinera med eventuella andra erbjudanden). Appen laddar du ner HÄR om du inte redan har den. 16 dec är sista beställningsdag för lev innan jul!

Rama in lite ögonblick, vetja. De varar för alltid.

I reklamsamarbete med FRAMKALLA

3 kommentarer till “Att ge ögonblick som stannar kvar.

  1. Har du några bra knep eller så på hur man får in annorlunda & vackra föremål som din glaslåda med glasögon i, utan att det ger ett rörigt intryck om man har en samling man gillar?

  2. Den lilla boxen med bilder såg himla fin ut!!
    Häromkvällen sa jag till min man ”Om ungefär 10 minuter är jag nog arg, för nu ska jag försöka scrolla, hitta, välja, ladda upp bilder för att beställa en kalender på nätet”. Om jag blev arg? Om jag svor när hälften försvann osparat? Om jag inte mäktade med alla tusentals bilder? Om jag skippade att försöka ljusa upp den sista? Om jag till slut beställde en kalender? Ja. Phuuu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg