Att ha lite från de senaste dagarna i mobilen.

 

Ska vi kika på vad jag hittat på de senaste dagarna kanske? Lite random vardagsbilder från mobilen, det sker ju inte så ofta. Ja! Här kommer det.

 

 

Jag och Spöket har gjort ryggövningar och stretchat. Och så har jag badat en himla massa, för det är bra att göra när man tycker det är lite kallt och mörkt.

 

 

Jag har varit inne på La Leia och oooh:at över fantastiska spetskreationer som hade kommit in (gud alltså; underkläder kan verkligen vara som små konstverk – jag blir helt till mig! som det vackra setet från Aubade) och så har jag stått och tittat på Charlottas hylla hon har i behandlingsrummet på Parelle.

 

 

För jo; det var dags för en helrenovering innan jul med ansiktsbehandling samt färgning/vaxning av bryn hos Charlotta och sen en manikyr hos Rebecka på Parelle. Också väldigt bra sak att göra när det känns som om det är för mörkt och för kallt och att man inte hinner med sig själv riktigt i all stress. Bara bli ompysslad ett litet tag och sen ge sig ut och orka igen. Bra för själen det tror jag; iallafall för min.

Så nu är jag stretchad och återfuktad och filad och har fått brynen tillbaka, och det kan bli jul och allt det där. Axlarna är sänkta, energi tillbaka.

Man måste rå om sig själv ibland också.

 

1 kommentar till “Att ha lite från de senaste dagarna i mobilen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg