I annonssamarbete med MAYBEAUTY

Att ha en mask som alltid finns i badrumsskåpet.

 

Ja, som ni redan vet så har jag en ABSOLUT favorit bland alla av MayBeautys produkter; en mask jag faktiskt inte vill vara utan – deras The Incredible Pore Mask.

En helt fantastisk lerbaserad mask som hjälper till att balansera min hy när den verkligen behöver det.

 

 

Masken kommer i en liten, smidig förpackning och är alltså lerbaserad. Den hjälper till att reglera talgproduktionen, ”matta ner” hyn, verkar porsammandragande och hjälper till att suga ut snusk som annars lätt kan bli blemmor.

För mig som inte längre har så mycket problem med fet hy kan fortfarande få just det och små utbrott runt till exempel ägglossning, det är då den här kommer fram! Har man fet hy kan man med fördel lägga den veckovis, annars bara vid behov.

 

 

Bara att smeta på masken där den behövs efter rengöring (på torr hud).

I mitt fall är det inte hela ansiktet utan jag punktmarkerar där det behövs (alltid runt käkpartiet på mig).

 

 

Sen väntar man!

Runt 15-30 minuter, beror lite på hur din hud är. Du känner när den är torr!

 

Skölj och torka av och följ upp med ditt serum/creme.

 

 

Efteråt känns huden lugnad och markant mattare.

Jag skulle säga att den här passar för dig som har fet hy i hela eller delar av ansiktet, som drabbas av orenheter ibland eller ofta och/eller vill minska dina porer. Som jag sagt innan; är det en enda mask du ska prova från MayBeauty så är det den här tycker jag.

Nu får ni ett 12 pack Pore Strip (värde 199 kr) utan kostnad om ni köper Pore Mask eller något annat hos Maybeauty. Pore Strip är MayBeautys senaste produkt som snabbt blivit väldigt populär. Det är som ett plåster man sätter på näsan och efter ca 30-40 minuter drar man av det och ser hur alla pormaskar följer med. Bra julklapp till någon kanske? Koden ni ska använda är emma1 och mer om produkterna och hur man beställer hittar du HÄR.

I reklamsamarbete med MAYBEAUTY

Rekommenderade inlägg

One thought on “Att ha en mask som alltid finns i badrumsskåpet.

  1. Tack för en alltid läsvärd blogg!!!
    Eftersom jag helst har ”saker” närmast kroppen som jag likagärna kan stoppa i munnen så använder jag mandelolja och bakpulver för peeling i ansiktet. Till kroppen socker och olivolja. Till kroppstvätt blir det jordnötsolja förutom till öron, fötter och armhåla. Där blir det vanlig hård tvål. Med all olja går därför bodylotion bort. Slösar med en fin parfym istället 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *