I annonssamarbete med KNORR

Att ha något roligare än en mellanmålsmacka.


 

Jag vet inte hur det är med er, men jag äter ungefär ganska exakt var tredje timme. Inte en hel, full måltid men jag äter frukost och sen ett mellanmål och sen lunch och sen ett mellanmål och sen middag och så oftast ett litet mellanmål till innan jag går och lägger mig. På mig är det vad som funkar allra bäst för att hålla energinivån uppe (jag är inte en särskilt trevlig person om jag är hungrig eller har lågt blodsocker).

Men iallafall; fantasin tryter ju en aning på de där ”mellan-målen-målen” efter ett tag, och två knäckebröd med ost eller avokado blir ganska trist i slutändan. Så jag var mycket pepp på att få prova Knorrs nya vegetariska minimål – mycket också på grund av att de är varma, den här årstiden äter jag mycket hellre ett varmt mellanmål än ett kallt.

 

 

Den kommer i tre smaker; Mediterranean Couscous (smakar tomat och örter och har stora grönsaksbitar i sig), Indian Lenti (gröna linser, ris, spenat med mera och så ingefära och chili – mmm) samt Oriental Bulgur (bulgur med b la kanel, ingefära och russin). Låter gott, visst?

Och dessutom tar det inte längre tid än att fixa en macka; på med hett vatten bara och låt den stå i fem minuter sen är den redo att äta direkt ur burken.

 

 

Perfekt att få i sig något mellan måltiderna som är matigt och varmt (dessutom utan konserveringsmedel, färgämnen eller smakförstärkare). Att de är vegetariska är ett plus för mig, äter ju inte så mycket kött som ni vet och särskilt inte när det bara är ett mellanmål. Knorr Veggie Snack i alla smaker hittar ni på ICA och Mathem på den icke kylda hyllan i mataffären; oftast i närheten av soppa, pastan eller nudlarna. På Willys och Hemköp finns Bulgur att köpa!

Så vill du variera dina mellanmålsmackor med något varmt, vegetariskt och matigt så testa en sån här nästa gång! Indian Lenti var min favorit; älskar oftast all kombination av ingefära och chili.

Mer om produkterna kan du läsa HÄR.

I reklamsamarbete med KNORR

Rekommenderade inlägg

One thought on “Att ha något roligare än en mellanmålsmacka.

  1. Lite ovant med riktigt mat som mellanmål men det låter ganska gott! Hos oss tjatar barnen om Snack Pot och jag slås av vilket OERHÖRT genomslag unga kändisars reklam har på barn. Ungarna känner till kläder, skor, mat, godis, dricka som inte ens är särskilt anpassat för barn, för att någon ”youtuber” visat upp det. Snacka om försäljningsboost.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *