I annonssamarbete med VISTAMIA

Att ha rött och rutigt och 30%!

 

En rutig dubbelknäppt blazer, ett par skräddade svarta byxor och en julröd tröja blir bannemig aldrig fel! Det här är något som jag skulle kunna ha på mig på en jullunch hemma hos svärisarna, på kontoret eller för en fika på stan. Blazern funkar ju dessutom jättebra med jeans och t-shirrt istället, byxorna med en tjock stickad tröja och tröjan med jeans. Och så vidare. Snygga, basic plagg som går att kombinera med det mesta man redan har i garderoben. Extra plus att byxorna är ”cropped” och därför blir perfekt i längd för mig som är 163 cm, och sådär snyggt korta på er som är längre.

Nu ger VistaMia 30% på allt (inklusive rean) med koden jul till och med på måndag! Kavajen hittar man HÄR, byxorna HÄR och tröjan HÄR.

Här är det, som ni kan se, inte direkt ett festligt väder idag. Pyttelite snö ligger kvar, men annars är det mest blött och lerigt och sådär kletigt i största allmänhet. Vi tänkte försöka ignorera det icke-juliga vädret med något roligt och har därför bokat en bowlingbana för en timmes kaos (att få Noah att fatta bowling är … ja ni vet) och planerar alltså att rulla klot, få strike och kanske äta lunch när vi ändå är igång. Leo är redan tävlingslysten och har delat upp oss i lag, så tanken är att han och jag ska slå Noah och mannen och vinnaren får en Nutellamacka ville väl är sådär för mig som nötallergiker men det är smällar man får ta.

Så idag hittar ni oss på bowlingbanan! Känns rimligt för en lördag.

I reklamsamarbete med VISTAMIA

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *