Att ha blivit besegrad.

 

Igår körde vi in till Olearys för att äta en sen lunch och vinna över ungarna i bowling (det senare var iallafall vad vi trodde att vi skulle göra). Vädret var som bekant av den absolut tråkigaste sorten och jag blev deppig av att bara sitta i bilen och se allt regn som strilade ner.

Då är det en jäkla tur att det finns ställen med comfort food och aktiviteter.

 

 

Hur söta är inte de där två?!

Noah avgudar sin storebror, och Leo är så himla himla snäll mot honom.

 

 

Vi högg in på riktig lördagsmat som sig bör, och med ens kändes det mycket mindre deppigt. Nån annan som blir hangry? Jag är inte alls särskilt trevlig när jag är hungrig, men efter en skål med pommes känns allt mycket bättre.

Efter maten hade vi en bana bokad!

 

 

Leo var ett sånt jäkla ess!

Och bara en enda gång råkade han släppa klotet bakåt och nästan bröt foten på mig. Ändå bra.

 

 

Den här gången gick det MYCKET bättre med Noah. Tror vi testade detta för typ 1-1,5 år sen? Då var det inte läge. Men nu fattade han grejen, plus att det där med att vänta på sin tur gick hur smidigt som helst.

 

 

Tur att det finns hjälpmedel.

 

 

Yay!

Så hur gick det då? Jadu. Leo vann storslaget, sen kom mannen och sen Noah. Så kan ni ju räkna ut själv vilket bowling-geni jag är när jag till och med förlorar mot en tre-och-ett-halvt-åring; men jag kan slå vad om att de lutade banan åt höger på ren jävelskap när det var min tur för alla klot gick i en snygg båge just dit. Men en strike fick jag! Inte för att det hjälpte i slutändan, men ändå. En strike är en strike.

Så nån Nutella-macka blev aldrig aktuellt och tur var väl det. Istället köpte vi pepparkakor och chips med oss hem, och hade sen lördagskväll med julkalendern och film.

Men bowla, alltså? Ändå en riktigt fin familjeaktivitet.

 

10 kommentarer till “Att ha blivit besegrad.

  1. Men Emma nu har du blivit lite dag vill. Idag är det söndag så vilken tur för dig. Nu får du två söndagar i rad😊😊Men oavsett veckodag så verkar ni haft en Toppen kväll. Nu kör vi söndag och tredje advent. Njut och ha det riktigt mysigt!
    Kram

  2. De här trista sega dagarna saknar jag att bo i en stad eller i närheten av.
    Här finns iiiinget.
    Vad gör man med en 18 månaders såhär på vintern och det råkar bli -25 grader?

  3. Vilken kul familjedag!
    Jo, jag känner igen det där med hangry!!! Sist jag upplevde det var igår, så mycket att jag darrade … två pölse med bröd i ett nafs så blev det bra 😀 😀 😀

  4. Det där med hangry känner jag igen väldigt väl 😅 just nu är jag bevisligen extra känslig så det dyker upp ofta, kombinerade med sjuk pms härom veckan – livsfarlig 😂

  5. Vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag tänker på mina egna killar och läser ”Noah avgudar sin storebror, och Leo är så himla himla snäll mot honom.” Men men, jag vet att mina barn älskar varandra även om det inte alltid syns…
    Bowling är verkligen kul att göra tillsammans, när det finns sarg för barnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg