I annonssamarbete med SKINCITY

Att ge 15% hos Skincity!

 

Idag har jag något så sällsynt som EN RABATTKOD HOS SKINCITY!!!!

Händer ju typ a l d r i g, de har så sällan koder, men idag får jag ge en som gäller i 48 timmar och det är inte fy skam. Koden EMMAL15 ger 15% på allt idag och imorgon (ej på redan nedsatta varor och går inte att kombinera med andra rabatter). Gäller alltså 25-26/12.

Det var svårt att sätta ihop ett inlägg med favoriter att tipsa om eftersom det finns så otroligt mycket där som jag genuint älskar, men här följer en blandning av smink och hudvård som jag använder och inte vill vara utan, om ni vill ha lite inspiration:

 

 

ByTerry har jag upptäckt mer och mer på sminkfronten; det är helt enkelt riktigt bra produkter som faktiskt matchar priset (jag har även produkter i min sminklåda som blivit hype:ade och som jag köpt och som inte alls är lika bra som de kostade om man säger så, men det har hittills inte hänt med ByTerry).

Min absoluta favoritprimer all times är ju som ni vet den HÄR från Jane Iredale, men senaste tiden har jag varvat den med primern på bilden från ByTerry. Den från ByTerry passar väldigt bra när jag är lite oljig och vill ha en mattare, mjukare finish på huden kan man säga. Den finns HÄR. Jag skulle rekommendera Jane Iredale för när man vill ha glow och ByTerry när man vill ha en mattare, mer utjämnad bas.

Till höger är en CC Cream från ByTerry som är GULD när man bara vill ha en lätt sminkning och inte har tid att använda hundra produkter. Jag har denna i två färger; tan för sommaren och natural för den här tiden på året och den är magi. För er som undrar vad en CC Cream är för något så är det ungefär som en foundation (CC står för color correction, det vill säga att den jämnar ut hudtonen och är ”färgad”) men mycket lättare och mer vårdande. Som en mix mellan foundation och dagkräm skulle man kunna säga? Blir inte lika tjockt/sminkat men gör ändå en stor skillnad. Den hittar ni HÄR. (Jag är ju inte riktigt skandinaviskt ljus utan har lite varmare toner, så är man det tror jag nude-färgen funkar fint).

 

 

Världens bästa mask för när din hud inte klarar någonting annat; Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask! Så himla, himla snäll men samtidigt återfuktande. På sommaren om du har bränt dig lite är den perfekt, men jag lägger den så snart jag känner att min hud fått lite för mycket stress och så sover jag med den. Nog tipsat om denna i några år nu?

Finns HÄR.

 

 

Jag har testat MÅNGA ögon-masker men de här små sheet-versionerna är de bästa hittills. Har alltid i kylen och drar fram om det blir akut (eller om jag ska ut och flyga eller åka tåg svintidigt på morgonen och inte vill se ut som ett vrak när jag kommer fram, då slappar jag på ett par såna här på tåget eller flyget och så har svullnaden lagt sig efter 20 minuter).

Finns HÄR och är riktigt tjocka och nästan filtade i konsistensen?

Gillar du tunnare, nästan genomskinliga ögonmasker är de HÄR riktigt bra och kommer i större förpackning.

 

 

Laura Mercier är ju en storfavorit hos mig. Har ni sett något vackrare än den här förpackningen?!

 

 

Inuti; tre stycken ljuvligt skimrande highlighters i helt lagom färger för oss som kanske inte vill gå helt disco-crazy.

 

 

Detta är nog den vackraste produkt man kan ha i sin sminkväska? Högpigmenterade färger med perfekt lyster och så, som sagt, helt förtrollande att titta på.

Finns HÄR.

 

 

Och så sheetmasks såklart!

Detta underbara påfund som ger en guldkant på en helt vanlig söndag, eller som kan hjälpa till att trolla en aning inför en fest eller en stor händelse. Make p:rem tycker jag om, särskilt den längst åt höger med oljor – huden blir babymjuk och lugnad. Men det finns ju SÅ många masker och till bra pris (särskilt med 15% hö hö). HÄR hittar du masker.

Och det var mina favoriter det! Eller ja, mina absoluta favoriter får man väl säga, jag skulle kunnat ha den listan evighetslång. Men koden EMMAL15 ger alltså 15% på allt idag och imorgon (25-26/12) från och med NU hos Skincity (gäller ej redan nedsatta varor och kan inte kombineras med andra rabatter).

Hela utbudet hittar du HÄR.

I reklamsamarbete med SKINCITY

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “Att ge 15% hos Skincity!

  1. Hej! Schysst med kod hos Skincity! Försökte dock använda den nu, och då står det ”Kodens giltighetstid stämmer ej”?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *