Att önska en riktigt god jul!

 

Och så blev det julafton.

Här startade den med väldigt vakna ungar, julstrumpsjakt och snö. Vi fick ju faktiskt snö igår (!!!) och har alltså en vit jul för första gången sen lutande huset. Helt otroligt. Allt blir mycket bättre med ett täcke snö på, så är det bara.

Just nu står lussebullarna på jäsning och ska snart in i ugnen, mamma och Göran är här, vi har 7 hundar i huset och barnen är taggade till tänderna. Jag hoppas att ni får en riktigt bra jul, och att ni är rädda om er – var försiktig om du ska ut på vägarna, njut av god mat och se till att varva ner. Och känn dig inte ensam <3 Vi har alla en mötesplats här, på nätet, och det är nog det finaste ändå.

Jag finns på Instagram lite mer aktivt idag (@attvaranagonsfru) annars ses vi här inne imorgon igen.

Tack för att du finns.

 

6 kommentarer till “Att önska en riktigt god jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg