Att ha lugna dagar.

 

 

Här hemma går ingenting särskilt fort just nu kan jag säga.

Vi äter julgodis, bakar kakor, ser på filmer, tar lugna promenader, spelar spel och läser böcker. Hur skönt som helst, men nu börjar det krypa lite i mig att hitta på något så kanske tar jag en tripp till Helsingborg idag med barnen (eller så räcker det med Ystad, inte vaknat till nog för att bestämma mig ännu). Att varva ner är fantastiskt, men det är också väldigt skönt att komma ut bland folk ibland för att sen kunna vända hem igen till det mer stilla.

 

 

 

Noah utdelar pussar till höger och vänster här hemma, har man tur står man på mottagarlistan och kan få sig en stor blöt en rakt i ansiktet. De bästa pussarna som finns; de från barn.

 

 

Det håller till och med hundarna med om, även om Prosten ser djupt lidande ut just här.

Mamma och Göran har åkt tillbaka vilket alltid lämnar huset otroligt tomt – det finns en tomhet efter vissa gäster som inte går att sätta ord på riktigt, men kylen är fortfarande full med mat och skafferiet fullt av mjöl och sirap så i teorin skulle vi nog kunna stanna här hemma utan att gå ut i två veckor till om vi bara var lite kreativa. Dock har jag hört att rean på Sephora startat och jag skulle behöva ett par nya vinterkängor så jag hade behövt komma ut i vilket fall. Det blir bra. Vi vill ju inte att jag ska utveckla fullständig lappsjuka.

Jag hoppas att ni också har lite ledigt och lite lugn så ni hinner komma ner i varv för att sen kunna vända uppåt igen för det nya året.

Vi har 4 dagar kvar på 2018, hörni, om ni nu tycker att 2018 har varit märkligt i humöret. Det kan nog jag tycka? Ett konstigt år, med konstiga världshändelser. Men 4 dagar, sen struntar vi i det här året och går vidare.

 

 

1 kommentar till “Att ha lugna dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg