Att bli babymjuk deluxe.

 

Okej, den här MÅSTE jag bara tipsa om!

Fick detta kroppsserum av Banditen när jag ylade år och det är LIVETS kroppsprodukt. Hon sa det i och för sig när jag packade upp paketet men ni vet hur det är; man bara ja ja den är säkert jättebra utan att förvänta sig något underverk eller så. Men hon hade verkligen rätt! Det här oljeserumet (för kroppen) gör dig alldeles silkesmjuk och återfuktad och ja; baby-len. Jag tar den direkt efter duschen och oftast räcker bara den här, men jag kombinerar med Bum Bum Cream och vanlig kokosolja de dagar huden behöver extra mycket; då tar jag denna först och det andra ovanpå. Himmelrike, jag lovar.

Tror den finns på apoteket? Titta nästa gång ni är inne. Björk & Berries Re-activating Bodu Serum heter den. Och vill ni bli helt vansinnigt mjuka; köp! Bästa födelsedagspresenten ever.

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att bli babymjuk deluxe.

  1. ”när jag ylade år”, den mest underbara autokorrigeringen nånsin! Ser framför mig ett stort lyckorus som ylar in det nya året <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *