Att ha en sånhär dag idag.

 

Godmorgon söndag!

En riktig sitta-i-soffan-morgon är det här hemma än så länge för dimman ute är så tjock att den nästan känns som regn och på TV:n finns ju alltid Daidalos vilket är så himla mycket roligare än dimm-regn. Och om ni undrar vad det är för hårigt bredvid Leo i soffan kan jag lugna er; vi har INTE köpt en ny hund. Nej, 4 stycken räcker. Det är ett par fluffiga morgontofflor, såna som ser ut som man går runt med pälsdjur på fötterna.

Men iallafall.

Vi kommer snart att komma igång här hemma också, men för nu är detta faktiskt ganska mysigt.

 

 

Dessa två <3

Som båda v e r k l i g e n behöver klippa sig. Noah vill ha tofs som en flicka på dagis och det får han så gärna, och Leos hår är ju så tjockt och med så mycket struktur att det är snudd på omöjligt. Han kommer få slita en hel del i sina tonår, särskilt med den där virveln han har mitt i pannan. Tänk om ens eget hår växte så fort?! Leos måste växa 3 cm i månader för tusan, utan överdrift. Men jaha; bara att se till att få iväg de båda till frisören igen och det fort.

 

 

Ni ser ju. Kalufs. Noah har också mycket hår för sin ålder, men det är lite finare i stråna ännu och inte lika grovt. Och ljusare, såklart, men Leo har ju också mörknat med åren så jag tvivlar på att Noah kommer förbli en blondie. Och Leo kommer bli lång tror jag! Han har nog fått min pappas och min brors längd, medan Noah nog inte kommer över 175 vilket egentligen inte är så konstigt med tanke på den längdmässiga genpoolen han kommer ifrån (jag 163, mannen 170, mannens pappa 173). Ni som varit med från allra första början vet att jag alltid sagt att jag högst troligt kommer få korta, håriga ungar – som mig själv.

Nu fortsätter vi söndag med en liten stunds slöhet till.

Så. Skönt.

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att ha en sånhär dag idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *