Att vara återuppstånden (eller typ iallafall).

 

Hej på er!

Där är jag; nästan helt återuppstånden från förkylningsträsket! Eller ja; nån nyponros är jag definitivt inte men idag vaknade jag iallafall utan känslan av att ha blivit torktumlas hela natten så det är alltid nåt. Inte KLOKT vilken långdragen förkylning detta var?! 7 dagar nu sen den bröt ut och inga tecken på att riktigt avta mer än att sjukdomskänslan ger med sig.

Och så blev det ju lördag och jag har lovat att baka med pojkarna, samt att göra pannkakslunch. Är det lördag så är det. Kanske åker vi och bowlar imorgon, men idag känns som en perfekt dag att utöva konsten Göra Ingenting i motsats till Hitta På Nåt som så ofta infaller annars. Och ja, så är det ju en del tråkiga saker på schemat också – som att tvätta och bädda rent och dammsuga (zzzzzz) och sånt där som tydligen inte blir magiskt gjort av sig själv. Tråkigaste nånsin men som ni vet; väldigt skönt när det är över.

 

 

Okej jag vet att jag tjatar men har ni sett Ring min agent på Netflix ännu? Gör’t! Jag avslutade sista säsongen igår och har nu post-säsong-deppighet extra allt och måste hitta något nytt att titta på. Den är så fruktansvärt rolig (och fransk, men som sagt låt inte det avskräcka er) och nu vill jag ha säsong 4 PRONTO. På tal om det … undrar när nästa säsong av The Knick kommer på HBO? Attans. Nu googlade jag och läste att det inte alls blir en säsong tre vilket suger, men har ni inte sett The Knick så se den också.

Nu ska jag börja med att bädda rent då och annat tråkigt, så ses vi lite senare igen.

Ta hand om er <3

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Att vara återuppstånden (eller typ iallafall).

  1. Att ”Ring min agent” är väldigt fransk är ju själva grejen….förstår inte varför man ska bortse från det eller bli avskräckt!?

    1. Jo, men alla tänker ju inte så 🙂 När jag har tipsat om icke-amerikanska serier innan har jag förstått att många har svårt att ”komma in i” en serie som inte är på engelska, därför skriver jag att man inte ska bli avskräckt även om man vanligtvis har svårt för tex europeiska serier.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *