Att ha fått snö igen <3

 

Titta!

Igår när jag drog upp mörkläggningsgardinen var det minsann vitt ute! Inga mängder, men tillräckligt för att ljusa upp en måndag och för att Tant och Haggis skulle vända på klacken vid ytterdörren och gå in och lägga sig igen.

Nä nä sånt här gör vi inte sa dom.

 

 

Men Spöket och Prosten hade inga problem med att ta sig ut för en morgonlek i snön. Eller ja; Spöket tycker ju att det blir förskräckligt kallt efter bara en kort stund såklart men hon kunde ändå övertalas att vara ute. Prosten är fortfarande så valpin att precis allt är livet, inklusive snö, så han körde racing i trädgården så jorden flög och snön rasade från grenarna.

 

 

Ändå fint, trots att det är så lite <3

I förrgår körde jag en nagelsax rakt in i den köttiga delen av pekfingret så blodet sprutade (okej, kanske inte sprutade, men det var helt klart blodvite) så Leo fick tejpa ihop mig med ett Babblarna-plåster, och det värker bannemig än idag? Sån klantig otur. Körde dock upp näven i mannens ansikte minst sju gånger i söndags och frågade om det verkligen inte behövde sys och han envisades med att säga nej, så jag antar att jag kommer överleva.

Idag ska jag beta av arbete i vanlig ordning och sen i eftermiddag ska jag in till Malmö för ett möte och lite annat – inte varit i Malmö sen jag låste in min revisor så det blir kul. Tar med mig kameran tänkte jag, så kan ni hänga på! Ska försöka ta upp vloggandet igen också, ni är många som efterfrågat det, det tar bara en sån himla tid att redigera videon och ladda upp den att man liksom drar sig för att göra det. Men det kommer.

Fin tisdag så länge vänner!

3 kommentarer till “Att ha fått snö igen <3

  1. Spöket ser ut som en känguru på bilden, hihi.. du har så himla fina hundar verkligen! ❤
    Tack för tipset om Ring min agent, förresten. Såg två säsonger i sträck i helgen och nu vill jag inte att den ska ta slut….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg