Att ha blivit så väl omhändertagen.

 

Igår anlände jag till Helsingborg på kvällen; det var isande kallt på det där sättet det bara kan vara i Skåne i januari och mörkret hade lagt sig sen länge. Men jag fick checka in på Radisson Blu Metropol där uppdragsgivaren hade fixat ett rum åt mig och VILKET rum! Herregud. Kände mig som en prinsessa när jag öppnade dörren och såg utsikten över Helsingborg, fruktfatet som väntade och bubbel på kylning.

Snacka om att ha blivit väl omhändertagen <3

Då gör det ingenting alls att man är trött och har rest i dagar.

 

 

 Hej hej!

Så jag kastade av mig jacka, tog fram kvällens kläder, tog en dusch och gjorde mig redo. Föreläsningen skulle hållas i Oxhallen lite senare så jag hade tid att göra mig hemmastadd ett tag innan jag tog en taxi och kom fram.

 

 

Hit!

Där inne var VÄRLDENS finaste festlokal; så synd att jag inte tog någon bild. Men ni som letar bröllopslokal och vill ha känslan av en ”gammal lada” med mängder av trådbelysning, vimplar och råa bjälkar bör absolut kolla in det där. Jag kunde direkt se hur man skulle dukat upp för en rejäl bröllopsfest där inne.

 

 

Föredraget gick bra, var där i ungefär en timme, och sen åkte jag tillbaka till hotellet och beställde upp en gigantisk räkmacka för det får man lov att göra när man bor på hotell och är lite trött. Så den åt jag sen framför ”Back with the Ex” på Netflix innan jag tvättade av mig och somnade.

Och idag vaknade jag upp efter att ha sovit så himla djupt bland fluffiga kuddar, tog en hotellfrukost och åkte hem igen. Väl hemma ringde skolan; Leo hade ramlat och slagit i sin läpp i isen och ville hem så då var det bara att vända igen och hämta upp en stackars ynklig som behövde kärlek och lite omvårdnad, och nu sitter vi båda i sängen och tar igen oss. Han kommer få en rejäl fläskläpp och vi får nog ta tandläkaren för att kolla framtänderna (bara mjölktänder ännu tack och lov) men annars hade det gått bra – och lite extra tidig fredag har ingen dött av.

Så nu ska jag ta hand om Leo, jobba klart och s e n ta fredag jag också.

Ses imorgon igen!

 

 

2 kommentarer till “Att ha blivit så väl omhändertagen.

  1. Stackars Leo. Kom ihåg att anmäla till försäkringsbolaget oxå.
    Hoppas att ni får en skön helg!

  2. Hej! Stackars liten, såg att Johanna s redan nämnt det.. Men jag tänkte också på försäkringsbolaget. Bra att anmäla om framtida tänder (även att de inte kommit fram än) tagit skada. Ha en go helg! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg