Att ta en dag i Helsingborg igen!

 

Godmorgon!

Här är man hemma igen och bara vänder mer eller mindre; jag ska till Helsingborg idag och hålla föredrag så jag ska bara packa om väskan, mata in en maskin tvätt och sen försöka bli klar med det som behövs innan jag åker. Föredraget är ikväll så jag stannat över i Helsingborg inatt så det inte blir så fasligt sent att åka hem. SEN är det lugn och ro och helg, och jag ska njuta av att vara hemma och pussa pojkar och gå på bio och ha ledighet.

Men jag är så pepp inför Helsingborg också; det är ju min födelsestad och ett av de ställen jag alltid kommer räkna som ”hemma” och en stad jag haft så många bra stunder av mitt liv i. Så att besöka den är alltid något jag ser fram emot, och att hålla föredrag är ju vansinnigt roligt det också – så ikväll blir det dubbelt upp av saker att tycka om.

Imorgon återkommer jag med lite mer matigt inlägg, men nu måste jag sätta igång här hemma så jag blir klar.

Ses alldeles snart igen <3

3 kommentarer till “Att ta en dag i Helsingborg igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg