I annonssamarbete med COUNTRYDREAMS

Att ha en kavaj – tre olika stilar!

 

Och så var det dags för ett inlägg med CountryDreams där jag tänkte visa hur man kan ta ett av mina absoluta favoritplagg, kavajen, och använda den på tre olika sätt för att skapa tre olika stilar! Rabattkod kommer längst ner i inlägget.

Jag är tokig i kavajer och har sen jag var typ 18 fått sätta köpstopp på mig själv på just kavajer under åren eftersom det är ett sånt plagg jag tenderar att dras till som en magnet på alla reor, nysläpp och liknande. Jag minns faktiskt min första kärlek till kavajen; jag var på språkresa (hur gammal är man då? Typ 15?) och där var två stycken vrålsnygga, blonda tjejer med i gruppen som varje dag hade jeans, vit topp och en svart kavaj – och de var något av det vackraste jag sett. En vecka efter köpte jag min första kavaj och på den vägen är det.

Men iallafall.

En rutig kavaj, alltså. Hur kan man styla den?

 

 

Till jeans och tunnstickad tröja, till exempel!

Kavaj och jeans är fortfarande SÅ snyggt och fungerar precis lika bra på kontoret som på stan. Kavajen är från MosMosh och hittas HÄR, tröjan i mjukt puderbeige hittar man HÄR och jeansen med medelhög midja, aningen lösare passform och lite kortare ben (jag är 163 och rullade upp dom för att få lite anklar, men är man lång är de nog ankellånga) och massor av stretch hittar man HÄR. Och för att klä ner det hela; ett par toksnygga sneakers! De hittar man HÄR.

Jag tycker att jeansen var lite rymliga i storlek, det andra var normalt.

 

 

Älskar färgen och modellen på tröjan; lättburen och med lite längre ärmar att gosa in sig i.

Ska vi kika på stil två?

 

 

Med ett par vida, höga byxor kan inget gå fel! Och en vit klassisk t-shirt på det. Har försökt plocka outfits som fungerar även om kavajen åker av, och som går att kombinera mellan varann. Tröjan till de svarta byxorna till exempel, t-shirten till jeansen och så vidare.

Kostymbyxorna med högre midja och vida ben (min bästa modell!) hittas HÄR och t-shirten HÄR.

Och så går vi vidare till sista stilen!

 

 

Samma kavaj men den får ett helt annat uttryck ihop med en klassisk vit, figursydd skjorta och en pennkjol! Tycker det är så jäkla fint med en färg som poppar och känner mig alltid väldigt power i pennkjol. Extra plus för att kjolen har fickor! Och en kort sprund framtill så att man faktiskt kan gå.

Kavajen hittas som ni vet HÄR, skjortan i klassisk modell och med lite rysch vid bröstet HÄR och pennkjolen HÄR (samt i svart HÄR). Kjolen var något stor i storlek tycker jag, men det andra normalt. Samma sak här; kjolen skulle vara lika snygg med t-shirten eller tröjan, och skjortan funkar ju lika bra med byxorna eller jeansen!

Jag drar personligen alltid upp ärmarna på mina kavajer (och kappor) och låter det som är under sticka fram, jag tycker att det ger ett mindre stramt intryck och passar liksom min personlighet. Men man kan ju såklart låta ärmarna vara nere för en ännu mer strikt look.

Och i reklamsamarbete med CountryDreams har ni 20% på allt som är till ord pris på deras sida med koden FRU20 till och med på onsdag! Koden gäller alltså på allt till ord pris och inte bara det i inlägget. Hela utbudet hittar ni HÄR.

Har ni nån egen favorit bland stilarna? Har själv svårt att välja!

I reklamsamarbete med COUNTRYDREAMS

15 kommentarer till “Att ha en kavaj – tre olika stilar!

 1. ÄLSKAR DESSA INLÄGG! Så fint komponerat och så kul med tanken att ett plagg följer med till olika stilar! Hade gärna sett att du beskurit bilderna lite högre så hela ditt ansikte kom med 🙂

  1. Åh tusen tack! Och tack för input! Tänkte att kläderna kanske kom fram mer om man inte såg hela mig, men jättebra att veta att du gärna ser ”hela” <3

 2. Så snygga kombosar! Gillar ettan jättemycket och tvåan också!
  Tyvärr är jag för stor för dessa kläder, men om jag någonsin går ner i vikt är de givna! 🙂

 3. Alltså jag dör!! Så snyggt, alla tre stilarna. Älskar också kavaj och måste nog köpa mig en rutig. Och kjolen…blev tokkär. Ha en skön söndag. Kram Annika

 4. Så snyggt!! Jag som sällan har kavaj och aldrig rutigt blev jättesugen på just denna – så snygga färger! Vilken storlek har du? 🤗

 5. Hej! Har ingenting med denna post att göra, men jag har ett önskeinlägg som vore roligt att läsa: kan du berätta om ditt jobb? Vad du gör exakt och vad du gillar med ditt jobb osv. Ber om ursäkt om du redan skrivit nåt sånt tidigare, hittade det inte när jag sökte!

  1. Mitt jobb är ju bloggen, portalen och alla kringuppdrag (fotograferingar, styling, inredning, föreläsningar) som jag gör 🙂

 6. Ljuvligt inlägg!!! Jag behövde ett par nya jeans så provar med dessa. Tack! Kramisar från nattjobbet

 7. Väldigt inspirerande, älskar denna typen av inlägg med tips på olika stilar! Min favorit är den första. Fast alla tre är supersnygga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg