I annonssamarbete med ELEVEN

Att vältra sig i K-Beauty!

 

Aaaah K-Beauty!

Denna koreanska skönhetstrend som vuxit sig så stark och fortsätter att växa – och det är lätt att förstå varför. Effektiva, ”rena” produkter framtagna efter mycket forskning, och inte sällan roliga i förpackning eller utförande. Och nu har Eleven fyllt på med massor av K-Beauty-nyheter att botanisera bland!

Ska vi se några exempel? På bilden ovan bland annat en Grapefruktspeeling (dessvärre slut nu såg jag).

 

 

Och här!

En helt fantastisk liten burk med kapslar från J.One (HÄR) samt en ansiktsolja jag blivit beroende av – fylld med 99,8% naturliga oljor. Perfekt för en riktigt stram och torr hud (hej vinter). Den hittar man HÄR.

 

 

Från Skin79, ett grymt K-Beauty-märke, en BB Super+ balm som jobbar uppljusande på huden (bra vid pigmentfläckar till exempel). Den hittar man HÄR. Spf 30 i den också!

 

 

Och slutligen en multiprodukt som både är en primer men samtidigt full med hyaluronsyra och även den här med uppljummande effekt – får sminket att sitta som b e r g och är perfekt för dig som både vill ha primer och arbeta på pigmenteringar. Den hittar man HÄR!

Och nu har du 15% på ALLT inom K-Beauty hos Eleven med koden KBEMMA till och med midnatt den 4/2! Perfekt om du behöver fylla på med sheetmasks eller hitta nya favoriter. Hela K-Beauty-sortimentet ser du HÄR.

 

I reklamsamarbete med ELEVEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg