I annonssamarbete med CLAS OHLSON

Att ha det både praktiskt och fint <3

 

Hej och välkommen in till Noah!

Tänkte vi kunde ta en liten titt på hur man kan lösa det där med förvaring utan att det ser alltför tråkigt ut? Får ofta frågan om våra barn inte har ”fula leksaker” och självklart har dom det, men de försöker jag sopa ner i korgar, lådor och annan förvaring så det inte ser så stökigt ut. Förvaring är ju det allra bästa man kan ha i ett barnrum över lag; lättare för barnen att städa också om de bara kan öppna en låda och ösa ner saker i den.

(Jo, lite så städar jag också *hrm*).

 

 

Här är Noahs säng som ni vet, som min hantverkare byggde efter en skakig skiss från mig och som blev så himla fin.

Bredvid sängen har jag ställt trälådor från Clas Ohlson – perfekt att fylla med böcker och annat som kan vara skönt att ha nära till hands (all rosa text är klickbar). Går ju utmärkt att måla eller betsa om man nu vill det.

 

 

Såhär kan det se ut!

Den gulliga lilla vita nattlampan hittar man HÄR; den är alldeles mjuk att ta på och kan lysa i en uppsjö olika färger. Perfekt om man har någon som kanske inte uppskattar mörker så mycket.

 

 

Sängen är bäddade med linnelakan i grått, de är också från Classe! HÄR hittar man dom.

 

 

Och det här!

SÅ HIMLA SMART.

Låga förvaringslådor på hjul som passar perfekt att skjuta in under en säng.

 

 

Rymmer leksaker, kläder, kuddar och allt annat man kan önska – och eftersom de förvaras under sängen tar de bara upp död plats. Älskar. De hittas HÄR.

 

 

En hängande korgförvaring som nog egentligen är tänkt till kök fungerar ju precis lika bra i ett barnrum. Ska skaffa en till och hänga bredvid Leos skrivbord; perfekt att ha kritor, pennor, målarfärg och pysselmaterial i.

 

 

Och där borta står dockhuset han fick i julklapp stadigt på två stycken lådor som även går att använda som sittpuffar. I de stoppar vi saker som inte behöver tas fram så ofta.

 

 

På så sätt har vi en stadig plats för dockhuset så det kommer upp i bra lekhöjd, samtidigt som de går att fylla med saker man inte vill ha framme.

 

 

I fönstret en söt liten lampa i form av en uggla i porslin!

 

 

I skåpet ännu mer förvaring att gömma saker i!

Blir ju himla mycket mindre stökigt när allt inte syns.

 

 

Samma trälåda som bredvid sängen, och så två snygga sammetsboxar med tofs, De där boxarna sväljer hur mycket som helst, och är dessutom vackra att titta på.

 

 

Och! Min nya, alldeles bästa vän!

HERREGUD vad jag har längtat efter en robotdammsugare som kan klara av att hjälpa till här hemma; det här var en perfekt och låg modell som kommer in under sängen och annat som kan vara knepigt, och den ska få jobba hårt här hemma. När man har 4 hundar bölar det ju en del extra damm, så all hjälp man kan få med att hålla det i skick är ju underbart. Den hittar man HÄR.

 

 

Och det var det!

Förvaring som gärna får synas för att den är snygg, men som samtidigt är praktisk. Bästa kombinationen om ni frågar mig, och SÅ mycket enklare att hålla det städat/mindre stökigt.

Hela Clas Ohlsons utbud hittar du HÄR.

I reklamsamarbete med CLAS OHLSON

 

 

6 kommentarer till “Att ha det både praktiskt och fint <3

  1. Så fint😍 Saknar att ha barnrum att inreda. Tonåringens misär får jag inte röra…🙄

    Vi har också den dammsugaren! Vad tycker ni? Vi har inte lärt oss alla finesser än men är ändå jättenöjda.

  2. Godmorgon, vad fint! Nu har jag ju inte egna barnrum att inreda men kanske kan tipsa till mina barnbarns rum. Var är dockskåpet köpt? Roligt med så fina grejer från Claes Olsson. Tack för tips. Eva i Sandviken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg