I annonssamarbete med DANIEL WELLINGTON

Att ha en alla hjärtans-box <3

 

Daniel Wellington, som är experter på att göra vackra presentboxar, har gjort det igen!

En röd, underbar box kan man få till alla hjärtans dag och ge bort till någon man tycker extra mycket om; innehållet går att variera men såhär ser min drömbox ut:

 

 

Ett set med en Classic Petite (min favoritmodell, den lilla urtavlan på 28 mm passar min handled utmärkt) St Mawes med en hjärtberlock att fästa på vristbandet och ett armband (Desert Sand Small) att kombinera med!

 

 

Och med koden NAGONSFRU får ni nu 15% på ALLT från Daniel Wellington! Rabatten går att kombinera med andra erbjudanden, så till exempel är det nu 10% på gåvoboxar och då ger koden 15% extra på det. Berlocken följer med utan extra kostnad om man köper en klocka med läderarmband dessutom, så en perfekt extrabonus att ge bort.

Utbudet hittar ni HÄR.

I reklamsamarbete med DANIEL WELLINGTON

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Att ha en alla hjärtans-box <3

  1. Tack för att du ger nejikor nytt liv, så att säga. En ibland begravnings- eller tantstämplad blomma som ju finns i många härliga nyanser. Och blommor som står sig länge gillar vi!

  2. Jag saknar dina inlägg om familjen, och din och din mans relation. Du har skrivit så underbara texter om maken, och det är hög ingenkänningsfaktor till min egna relation. Mer kärlek på bloggen! <3

    1. Fattar, jag skrev ju mer om sånt i början. Men när bloggen sen växte blev det liksom för privat på något vis? Svårt att förklara. Tror, eller hoppas, att det lyser igenom ändå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *